Header

Vet inte om man kan kalla de för en fobi. Men när jag var typ 8-9 år så var jag hos momma och skulle köra fyrhjuling ( den var liten ) kl kanske var vid 21:00. Min bror skulle vänta på mig vid dörren när jag hade kört färdigt. Jag tar fyrhjulingen åker på en skogsväg som vi brukar åka, sen alldeles innan jag skulle vända så känner jag hur det blir varmt på smalbenet. Jag kollar snabbt ner och ser en eldslåga från "motorn". Jag hoppar av ställer mig framför fyrhjulingen, jag tänkte först att jag kanske drömmer eller nått så jag blundar och gnuggar ögonen men jag ser bara att eldslågan blir större och större. Skogsvägen kanske var en kilometer, jag springer allt vad jag kan tills mommas hus och ser att min bror inte står där. Jag öppnar dörren och skriker allt vad jag kan efter momma men så kommer en av mina mostrar och frågar vafan e de som har hänt. Jag hade var så jävla rädd så jag fortsätter att fråga efter momma, moster säger att hon har gått och lagt sig. Jag berättar vad som har hänt, moster springer till Hunke (mommas man) och han hämtar en eldsläckare, dom springer till fyrhjulingen men dom hinner så klart inte släcka den så den "sprängs".

Idag är jag så jävla glad över att jag fattade vad som håller på att hända, istället för att jag kanske var så dum i huvve och försökte släcka elden själv eller att jag hade fortsatt att köra.

Nu idag så vägrar jag att åka fyrhjuling, åk gräsklippare eller Cross. Jag klarar av att åka skoter, men de kan vara för att jag har alltid älskat skoter och vintern.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja då var de skola imorn, kan väll inte påstå att jag är så glad direkt. Har på senaste tiden värkligen hatat skolan, då det är bara en massa stress. Men de var nån ifrån 9:an dom räknade alla skoldagar som är kvar till sommarlov, å då vare bara typ 40 dagar. Det är inte så många dagar ändå.

Men nu tänkte jag kolla på lite youtube videos sen gå och lägga mig. Iallafall försöka somna som jag inte kommer att göra. För jag vaknade vid 2 idag Haha.

Likes

Comments

Köpte typ världens snyggaste jacka igår. Den kostade vanligtvis 349kr, som jag tycker är ganska så dyrt för en sån jacka. Men då hade Ginatricot halva priser på den så jag var bara tvungen att köpa den.

Likes

Comments

Om de nått jag värkligen älskar så är det att möblera mitt rum. Kan möbleraom mitt rum minst en gång i veckan bara för jag älskar att förändra rummet. Varje gång blir jag hur nöjd som helst och säger att jag ska inte möbleraom igen. Men tydligen så kan man få till det bättre och bättre heh.

Imorn ska jag in till stan kanske vara med beccis. Hennes mamma bor i stan så hon skulle vara där då. Var senast i stan igår så jag har slut på pengar, men jag själv så älskar jag att gå på stan och bah kolla på alla kläder. Har faktiskt kollat på hm och hittade kläder som jag behöver/vill ha för 4500 haha.

Likes

Comments

På ginatricot köpte jag två linnen
79kr/st

På Åhléns köpte jag två saker från i Love.. För 100kr
Och ett puder från viva la diva för 95kr

På hm köpte jag en topp för 99kr

Likes

Comments

Vill spara ut min sidecute men ändå så vill jag ha kvar den eftersom jag har haft den ganska länge.

Vill skaffa flätor på sidan istället för sidecute, men det tar sån j"vla lång tid för sidecuten att växa.

Trivs mer i sidecut för det känns mer som jag, än i mittbena för jag har alltid haft snebena.

Likes

Comments