Header

Jag har precis kommit hem från praktiken och första veckan är redan gjord. Det har varit en otroligt lärorik, intressant och rolig vecka och jag känner min nu ännu säkrare på mitt yrkesval. Ikväll är vi bjudna på middag hos Emma och Ante och sedan ska vi planera och boka vår resa till Italien i april när jag och Emma ska springa Milano maraton. Ha en bra kväll!

Jag har svårt att förstå att vi om mindre än tre månader kommer att vara med och springa detta lopp, vilken fantastisk upplevelse det kommer att bli!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har varit kär i denna vas från Svenskt tenn alldeles för länge och äntligen har vi den i vår ägo. Den är helt fantastiskt fin och jättestor, mycket större än jag hade föreställt mig. Jag längtar nu tills vi är färdiga med renoveringen av lägenheten så jag får fylla den med en fin bukett och ställa den på vårt nya matbord, det kommer att bli fantastiskt fint. Den är egentligen alldeles för dyr men ibland måste man få unna sig! Idag har jag arbetat med essän som jag hade som mål att lämna in idag men tyvärr hann jag inte klart så jag har lite arbete kvar imorgon. Nu ska jag och Marcus äta middag, tacos som i vanlig ordning på fredagar och sedan blir de serietittande resten av kvällen. Ha en bra kväll, på återseende!

Likes

Comments

Efter en välbehövlig ledighet under julen är jag igång med skolarbetet igen. I förrgår skrev jag en tenta i vår första svenska kurs och jag hade en väldigt bra känsla efteråt. Nu sitter jag och arbetar med sista inlämningsuppgiften för denna kurs. I eftermiddag har vi kursintroduktion till VFU:n som startar på måndag. Jag var igår och hälsade på min handledare på Moröskolan där jag ska vara i fem veckor, allting kändes bra och jag ser verkligen fram emot dessa veckor. Det ska bli otroligt roligt, intressant och lärorikt att få komma ut i verksamheten. Ha en bra dag.

Några bilder från nyårsafton och en från julafton får pryda detta inlägg. ​

Likes

Comments

Hej! Jag har just lämnat in min sista uppgift för i år, vilken härlig känsla. Nu ska jag arbeta med förberedelser inför tentan i januari och arbeta på essän dagarna som är kvar innan jul och sedan har jag bestämt mig för att lägga bort skolböckerna en vecka. Jag ser framemot lite julledigt. Nu ska jag byta om och sedan åka mot Ica, jobbar 17-22 ikväll.

Tacksam att jag får dela mitt liv med dig. Du gör mig så lycklig Marcus!<3

Likes

Comments

Igår påbörjade vi vår renovering av lägenheten med att riva väggen mellan köket och vardagsrummet. Vi är så otroligt glada över att vi beslutade oss för att göra det. Det känns som en helt annan lägenhet nu, så öppen och trevlig. Vi har trivts jättebra i lägenheten som den var och tyckt att vi har haft det mysigt och fint men att köket har känts instängt och litet samt att vi har saknat möjligheten att bjuda över många på middag samtidigt då vi bara har rymt ett litet bord i köket. Idag ska vi fortsätta med att riva en till vägg mot hallen samt bygga igen dörröppningen som tidigare gick in till köket för att få en stor öppning istället för två. På återseende!

Likes

Comments

Har hämtat ut dessa paket idag, otroligt fina ljuslyktor från Skultuna samt vinterskor från Gant som jag har trånat efter länge. Utöver att hämta ut paket idag så har jag haft ett möte med min studiegrupp, städat och vilat då jag har känt mig risig de senaste dagarna. Nu ska jag se det senaste avsnittet av Lethal Weapon och sedan göra en tidig kväll.

Likes

Comments

Fredag idag och nu har jag precis plockat undan böckerna för denna vecka. Ikväll blir den en lugn kväll hemma med Marcus och en massa gott. Imorgon jobbar jag 6-16 och sedan ska vi till Emma & Ante, älskar när det går att kombinera ihop en jobbhelg med lite trevligheter. Ha en bra helg.

​Igår var en bra dag. Jag fick tillbaka tentan på första kursen med ett godkänt betyg. Superglad blev jag över det, det var skönt att få en bekräftelse på att jag klarar av det här och är tillräckligt duktig. På kvällen sprang jag och Emma veckans långpass, 150 minuter. Det blev både rekord på distans och tid! 

Likes

Comments

De senaste två veckorna har till största del bestått av plugg. Förra veckan hade vi campusvecka i Luleå som var fylld med examinationer och en tenta. Min känsla efter tentan var inte lika bra som jag hade hoppats på då jag kände att tiden inte räckte till. Jag hann inte med att svara så utförligt som jag ville på två av frågorna men jag hoppas att det räcker till ett godkänt betyg. Nu sitter jag och skriver det sista på en essä som jag har som mål att skicka in imorgon så att jag kan vara helt ledig i helgen. I eftermiddag har jag en lektion som jag är lite nervös inför, jag ska visa upp en film som jag har gjort som handlar om varför jag vill bli lärare. Jag är nöjd över den men jag ångrar nu i efterhand att jag valde att spela in min röst som berättarröst då jag inte känner mig bekväm med att lyssna på min egna röst men det är bra träning. Det här blev ett långt och kanske inte så intressant inlägg för er att läsa men jag tycker att det är roligt att kunna gå tillbaka och läsa om vilka tankar jag har haft inför och efter olika saker. Ha en bra dag!


Likes

Comments

Hej. Jag sitter i skrivande stund på Arlanda och pluggar en stund innan jag ska åka in till stan och möta upp Anna. Igår kväll bokade jag en resa ner till Stockholm för att hälsa på Anna i helgen, det ska bli så roligt att träffa henne och se hur hon bor. Våra planer för helgen är inte klara men jag är säker på att vi kommer ha en mysig helg. Jag trodde aldrig att jag skulle flyga hit eller någon annan stans själv då jag är flygrädd.. men jag klarade det, oj vad stolt jag är över mig själv att jag inte lät min rädsla stoppa mig. Ha en bra helg. På återseende!


Likes

Comments

Veckorna bara springer förbi. Jag kan inte riktigt förstå att jag redan har gått fem veckor i skolan, men det sägs väl att om man har roligt så går tiden fort. Allting känns jättebra med skolan, det är roligt och kursen vi läser nu tycker jag är väldigt intressant. Dagens planer är att plugga, springa veckans långpass och ikväll blir det en lugn kväll hemma med Marcus. Ha en bra dag!

Jag blir så glad när jag tittar på dessa bilder från vinprovningen som vi var på i Napa Valley. Vilken fantastisk dag det var!

Likes

Comments