2016 var inte ett jättebra år för min del. Men det var ändå två väldigt bra saker som hände förra året!

Sak nummer ett, JAG TOG STUDENTEN!! Och det måste jag ju ändå säga var en riktigt bra sak med 2016. Och dessutom fick jag dela den dagen med min allra bästa vän!

Och sak nummer två, som jag nästan tycker var snäppet bättre. Jag flyttade hemifrån!! Allting gick så himla snabbt, jag hade länge velat flytta men började prata om det lite mer på allvar, så helt plötsligt fanns det en lägenhet och jag flyttade! Och det var nog det allra bästa med det året.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Började dagen med en promenad i det fina vädret med min syster. Det var så himla skönt ute!

Dagens planer är att gå till gymmet och köra ett mag och benpass, plugga teori och senare ska jag iväg på en lektion där vi ska gå igenom alla säkerhetskontroller på bilen. Så det är vad jag ska göra idag, blir en lugn och skön dag helt enkelt!

Likes

Comments

Tisdag idag och jag började dagen med körlektion. Förutom min körlektion så har jag varit på gymmet, idag fick det bli ett rygg och axelpass. Nu har precis lagt mig i sängen och kollar lite youtube och samtidigt lyssnar jag på det nya avsnittet av Mathilda och Andreas podcast. Snart ska jag börja laga lite mat och kolla på Parneviks på tv!

Likes

Comments

Några av mina mål 2017:

Ta körkort - är i full gång med körlektioner och pluggar teori så mycket jag kan. Så jag hoppas på att kunna bli klar så fort som möjligt, vill bara ha det gjort!

Söka högskola - har anmält mig till högskoleprovet och planerar att söka till högskolan när ansökan öppnar. Det står mellan beteendevetare och socionom. Så jag måste bara bestämma mig vad jag ska söka i första hand!

Umgås mer med mina vänner - har varit dålig på det det senaste året. Men i år vill jag prioritera mer tid med mina vänner.

Få ett nytt jobb - något jag verkligen vill det här året är att få ett nytt jobb. Har sökt jättemånga jobb men det är ju inte det lättaste att få nått. Har varit på några intervjuer så får se om det leder nånstans! Annars får jag bara fortsätta till jag får nytt jobb helt enkelt!Likes

Comments

Finns ingenting jag önskar mer just nu än att få ut och resa. Skulle nöja mig med en veckas solsemester, men helst skulle jag vilja vara ute och resa några månader. Skulle vilja resa till Australien och runt i Asien. Får sätta det som ett mål och börja spara pengar så jag kan göra en sån resa!

Här är lite bilder från senaste resan jag var på, i Grekland.

Likes

Comments

Var nere på stan idag och köpte en bok. Jag är inte perfekt, tyvärr av Michaela Forni.

På baksidan skrivs det att boken är en kombinerad dagbok, peppbok, och självhjälpsbok. Med humor, allvar och en stor dos självironi blandar bloggaren och författaren Michaela Forni högt och lågt: berättelser, råd och actionplaner att ta till hjälp när ångesten slår till eller kraven på perfektion och lycka känns oöverstigliga.

Jag ser fram emot att börja läsa den. Ibland kan man behöva lite pepp och tips!

Likes

Comments