Ta mig tillbaka är de tre orden jag skriker ut när jag kollar på bilder från The Island Festival i somras! Var så bra stämning på hela musikalen och den här gången hade Karlstad verkligen lyckats. Till en början fick man bara reda på att David Guetta skulle komma och att spelningen skulle va på Stora torget men det räckte för mig och mina polare för att vi skulle köpa biljetter direkt. Efter nån månad började fler och fler artister droppa in och festivalen blev flyttad till Sandgrundsudden, smart val av festivalfolket. Supertrevlig kväll och kommer definitivt åka tillbaka nästa år!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bara tre dagar kvar till helg nu! På fredag blir det hem till byn och fira Halloween med vännerna. Vi brukar fira tidigare tillsammans för varje höstlov är nästan ingen hemma samtidigt, alla reser, både inrikes och utrikes. Men innan festligheterna drar igång ska vi hålla argumenterande tal på torsdag. Vi får prata om valfritt ämne men det måste va inom kategorierna "integration, kränkningar i samhället, orättvisor, kulturmöten eller fördomar." så de tär ändå ganska brett. Tror mitt ska va ett tal till Ungern och att dom måste öppna sin gränser igen för flyktingar men får se. Det är lugnt, långt kvar tills torsdag ju, två dagar... Jag tycker Netflix och en varm kopp låter bättre eller vad säger ni?

Likes

Comments

Hej och välkommen ska just du vara, gud va kul att just du kom in å läste idag! Jag har bytt bloggportal och tänkte nu prova ett litet tag här på Nouw.com, än så länge gillar jag hemsidan starkt! Vad har hänt sen sist? Jo, ny skola och ny stad! Har äntligen flyttat till Karlstad och studerar nu på Klara Gymnasium. Jag överdriver nog inte när jag säger att jag äntligen kommit hem. Skolan klickade direkt, vännerna och klassen överlag, shoutout to MFF15. Det här kommer bli en bra andra halva på 2015, dock är det bara 3 månader kvar men de ska bli den bästa avslutningen på det bästa året! Puss på er!

Likes

Comments