REKLAM: Clas Ohlson

I det här sponsrade inlägget förekommer reklam från Clas Ohlson blandat med mina egna ord och åsikter.

Jag är en fruktansvärt mobilberoende person och är överlag ständigt uppkopplad. Mobil, dator, tv - allt! Det är verkligen hemskt att inse hur beroende jag är av dessa manicker och hur gärna jag än vill så faller jag alltid tillbaka i samma dåliga mönster. Jag kan bläddra runt bland appar och hemsidor i flera timmar, trots att jag egentligen inte söker något - det bara sker på rutin...

När jag blev gravid så läste jag såklart ännu mer om hur det påverkar barn när föräldrar är ständigt uppkopplade. Hur de kan längta efter att få samma uppmärksamhet som den där lilla luren och sådär... Det var då jag insåg att något måste hända när vårt lilla mirakel är här, jag får inte fortsätta vara SÅ beroende. Jag måste bli bättre. Men HUR?

Drömmen har alltid varit att det skulle dyka upp något som gör att jag inte kan sitta där med telefonen fastklistrad och scrolla runt. Och i den här reklamfilmen från Clas Ohlson finns faktiskt precis det som jag har väntat på - en tapet som slår ut mobiltäckningen!

Familjen i videon ovan är med i ett experiment där de testar på att leva en hel sommar utan mobiltäckning genom att hela hemmet tapetseras med den här speciella tapeten. Det börjar med irritation och en känsla av att vara uttråkad men tillslut inser familjen att det finns annat att göra (som att, hör och häpna: UMGÅS med varandra!!) och de får en helt annan gemenskap. SÅ vill jag också ha det!

Jag hoppas av hela mitt hjärta att det här är en tapet som Clas Ohlson snarast börja sälja i sina butiker och med olika färger och motiv, då måste jag ha en sådan! Precis som med familjen i exemplet så skulle jag inte vilja ha den i hela hemmet men i vissa rum, bl.a. köket så vi kan prata om vad som har hänt under veckan. Äta i lugn och ro och vara närvarande, spela spel utan att något kommer emellan och bara kunna vara i en mobilfri zon ibland.

Vad tycker DU om den här tapeten?
Hade du velat ha en i ditt hem? Hela hemmet, vissa rum? Vilka för- och nackdelar ser du med den?


I det här sponsrade inlägget förekommer reklam från Clas Ohlson blandat med mina egna ord och åsikter.

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229