Krönika publicerad i boken "SPRINT Avancerad"

Contains affiliate links

För flera månader sedan fick jag ett mail och därefter ett samtal från en mycket trevlig tjej på Gleerups bokförlag. Det handlade om en av mina krönikor. Hon berättade att två författare ville använda den i ett läromedel som de höll på med och självklart sa jag JA. Jag har alltid haft en dröm att få skriva en bok och se mitt namn på omslaget samtidigt som mina ord fyller den ena sidan efter den andra. Jag är visserligen inte där just nu men jag har för första gången någonsin fått en av mina texter publicerad i en bok. Wow! Det är så mäktigt!

Min krönika finns numera i läromedel! Wow!

Jag kan inte förklara känslan av att bläddra i en bok och helt plötsligt se mina egna ord och mitt eget namn. Många av er känner troligtvis igen krönikan som är en av mina personliga favoriter.

Boken är uppbyggd kring nio olika teman: Fika, Natur och miljö, Böcker och berättelser, Symboler, Minoriteter, Kärlek, Förebilder, Livsfrågor och Språk. Alla texter till Sprint finns dessutom inlästa och går att komma åt via www.gleerups.se.

Sprint Avancerad har en tydlig temabaserad struktur, olika textgenrer med läsförståelse och diskussion i fokus, skrivträning av olika textgenrer samt grammatiköversikt med tillhörande övningar.

Kanske är den något för dig eller din arbetsplats?

Hälsningar en stolt skribent

Likes

Comments

evelinajahnsen
evelinajahnsen,
sammetochsand
sammetochsand,
Grattis så roligt 😃🤗 nouw.com/sammetochsand
Write a comment...
IP: 82.99.3.229