Boohoo; hur var kläderna?

Innehåller affiliate-länkar

Eftersom Boohoo var så omskrivet när en googlar tänkte jag ge er min bild av produkterna. För alla varor i dessa inlägget + frakt betalade jag nästintill 600 kr, detta efter att ha använt en rabattkod på 50% som kom på mail från Boohoo. Var det värt det billiga priset? Levde produkterna upp till verkligheten? Hur var kvalitén? Här kommer mina åsikter om följande plagg. I nuläget har jag inte hunnit ta bilder med kläderna på men skulle det vara av intresse så kan jag absolut fixa det! :)

Första plagget (1. Svarta byxor) är det plagg som jag tyckte allra bäst om! Byxorna är visserligen lite genomskinliga men otroligt sköna! De är väldigt töjbara och av kvalitén att döma så lär de inte hålla längre än max under den här graviditeten. Med tanke på priset (95 kr) och bekvämligheten så skulle jag nog ändå ge dem 4/5 i betyg (fråga mig igen när jag tvättat dem, finns risk för sjukt slitna då... haha).

Det andra plagget är en (2.) beige tröja som känns väldigt skön. Som mycket annat så känns det att kvalitén är utifrån pris men inget konstigt med det; ännu ett plagg som faktiskt var värt sitt pris (runt 100 kr) men som troligtvis kommer bli slitet snabbt. Det känns också som en sådan tröja som inom två användningar kommer vara 2 storlekar större så jag skulle inte rekommendera att gå upp en storlek vid köp (som jag gjorde vid köpet då jag hört att det var små storlekar, stämde inte här). Den här tröjan skulle jag ge 3/5 i betyg.

Tredje plagget är ett par (3.) grå leggings som var väldigt mjuka och goa. Det är inte vanliga leggings utan lite mer höst-/juliga (tror ni ser på produktbilderna på hemsidan vad jag menar). Runt 100-lappen även här och jag skulle nog säga att de är värda det men inte mer. Sköna men ändå lite väl säckiga och ger "cameltoe" hur jag än står, sjukt irriterande! Generöst nog ger jag 3/5 men skulle lika gärna kunnat vara 2/5 - det är verkligen gränsfall! De vinner på att de är sköna helt enkelt...

Härnäst följer (4. T-shirt) "Arriving in 2020" som jag föll pladask för pga. texten och fotomöjligheterna. Tyvärr skulle jag inte gått på den nitlotten! Trots ynka 50 kr efter rabatten så skulle jag säga; NEJ, den är inte ens värd det. Tänk er den oskönaste t-shirt ni haft, i riktigt risigt, rivigt material - exakt så är den. Skulle eventuellt kunna ge den 1/5 pga. att jag gillar texten men egentligen förtjänar den 0/5. Så illa tyckte jag den var. Ska prova tvätta den och hoppas att den kan plocka något poäng men nej, den rekommenderas icke.

Sist men inte minst har vi ett (5.) 2-pack med pyjamas. Jag tyckte det var fint med fyra delar som gick att matcha lite hur en vill men jag hade inte förväntat mig att dessa fyra delar skulle skilja sig åt så enormt. De svarta byxorna är för stora men väldigt sköna, de randiga byxorna är alldeles för tajta - får inte på mig de helt medan jag drunknar i de svarta. Dessutom är de randiga byxorna fruktansvärt obekväma i materialet och inte alls så mjuka som de svarta. Tröjorna är okej men absolut inte mjuka och goa som jag vill ha mina pyjamasar utan istället är de sträva och även här är den randiga mindre och den svarta större trots att pyjamassetet beställs i en och samma storlek. Jag valde storlek 38 men det känns som att jag fått en i 36 och en i 40... Sjukt konstigt. Det här setet kostade 200 kr efter rabatten och är absolut inte värd sitt pris. Rekommenderas inte och betyget slutar på 2/5 just för att det svarta ändå är användbart.

Är du sugen på att handla hos Boohoo? Var då noga med att läsa på om kläderna och var beredd på att endel kanske inte är värda sitt pris. Tyvärr har jag läst att returer är så omständigt och dyrt att det inte lönar sig så tänk på det; det är INTE fria returer utan kostar snarare lika mycket som produkterna i sig. OCH med tanke på att Boohoo ofta har rabattkoder; använd dem när du handlar för produkterna är absolut inte värda sitt fulla pris. Ska jag beställa igen ska det vara minst 50% rabatt och jag ska läsa på ännu mer nogrannt om vad jag köper (trots att jag gjorde det och googlade/instagrammade i massor så blev det tyvärr en besvikelse att handla hos Boohoo.).

Hoppas detta kan vara intressant information för någon därute och vill ni se kläderna på får ni kommentera det så ska jag lösa det den kommande veckan. Har ni andra erfarenheter av Boohoo och deras produkter? Berätta gärna! Intressant både för mig och andra att veta, kanske hade jag otur med större delen av mina plagg? Tipsa gärna om andra sidor som säljer gravidkläder billigt, eftersom det är så kort tid vill åtminstone inte jag spendera en hel förmögenhet.

Trevlig kväll allesammans <3

Gillar

Kommentarer