Allt känns så tungandat. Jag är trött men hjärtat slå så fort enda uppe i halsen.
Ska det vara såhär nu? Har man väl fått ångest, kommer den alltid finnas kvar då?

Att kliva upp på morgonen för att lämna barnen på dagis ger mig ångest, vintern likaså. Att åka till skolan gör mig illamående och när jag väl är där fungerar verkligen inte min hjärna. Jag kan inte tänka, inte sitta still, inte lyssna och inte läsa.
Det kan jag knappt hemma heller för den delen.

Fan.

Känner mig värdelös som mamma, sambo och mot mig själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åh 22 januari tog jag ett gravtest mest för att min mens inte har kommit på ett bra tag. Men jag har även haft andra symtom men jag har ignorerat dom på något vis haha.. ! Haft bl.a. Mens ont i ryggen i flera veckor, mått illa (trodde att mamma smittat mig med magsjuka och att jag sen bara inbillade mig haha...) osv osv.

Men ja, VI SKA BLI 2 BARNSFÖRÄLDRAR ❤️

Ska bli spännande att se när exakt den lille är beräknad, då min mens varit lite oregelbunden efter jag slutade med p-pillerna.
Och alltså shit, Olle blev till på först försöket och även denna lilla groda. 🐸

Behöver jag säga att vi är överlyckliga?!

Likes

Comments

Morsning!

Här har det hänt grejer sedan förra gången jag skrev. Det har varit jul, nyår och lite där till.
Julen var helt underbar och den började med att vi hade uppesittarkväll hos Matilda, Sandström och deras lille prins Niels. God tacos, Bingolotto och lika trevligt som alltid. Julafton spenderades hos Martins mamma med hans bröder och respektive och senare på kvällen åkte vi vidare mot min familj. Både vi och Olle blev bortskämda hela dagen med god mat och fina julklappar.

På nyårsafton var vi hos Matilda och Sandström igen och blev bjudna på trerätters, himmelskt gott. Matilda är en så himla duktig värd. Ser till att alla har det bra hela kvällen. Vid tolvslaget skålades det och sköts några raketer, varav en åkte iväg och resten sköts på backen haha.

Och nu, det stora för mig. Jag och Madeleine har anmält oss till beachcamp med Wordofshape.com. Nu ska mammafettet och allt fett som kom till när jag inte kunde röra mig på ett år, försvinna! Jag är SÅ taggad. Vi började i måndags den 4/1 och idag är det onsdag. Har gått ner 0,5 kg redan och är så pepp!! Vill bli nöjd igen.
Känns som en bra koncept och det känns redan hyfsat bra. Vi får kostschema och träningsschema och om 57 dagar ska jag visa resultatet. Jag tror på mig själv denna gång :)!

Träningen rullar på och ja, hoppas att jag blir lite starkare snart 🙈

Likes

Comments

I lördags blev det yoga och spinning, söndags tabata core, måndags tabata pump, idag tabata core och imorgon spinning puls. Så nu kan vi snart äta upp oss i jul med hyfsat samvete haha.

Ska försöka gå bort träningsvärken lite innan coren idag med Madeleine <3 Det där alltid lika välbehövligt att prata strunt med henne. Hon är en sådan vän som förstår en på alla plan, alltid. Min solemate,

Likes

Comments

Lilleman har sovit tills nu?! Och är lite slö men annars glad. Så när han skratta förut såg jag att en av framtänderna allt hade spruckit igenom! Wihuu stora killen. 😀

Den 26 december är han 8 månader, det går för fort! 

Likes

Comments

God morgon!
Jag vaknade med träääningsvärk i hela kroppen. Skönt! Vi körde tabada core igår och det var så himla jobbigt, men framförallt kul!

Känns som lillemanen har feber, måste kolla till det och åka till Apoteket och köpa salva för tandsprickning.

Likes

Comments

Alltså lilleman håller på att få tänder... SUCK!
Eller alltså det är ju bra så att han kan tugga och så men alltså.. DETTA KONSTANTA GNÄLL haha. Jag förstår ju honom förvisso. Kan ju inte vara skönt någonstans när fyra tänder håller på att komma upp samtidigt. Men jag är en extra trött mamma nu haha. Det är ju skönt att man kan trösta sig med att det kommer gå över iallafall, haha.

Hur länge va era bebisar extra ledsna när de fick tänder?

Tänderna kliar och kliar, då mååååste man bara tugga på ALLT haha!

Likes

Comments

Halloj alla stressade som är mitt inne i sista julspurten!

Välkomna "hem" till mig här på min sida. Här tänkte jag dela med mig av mina tankar om att vara ung mamma, inredning, träning och ja, allt som ingår i mitt liv :)
I lilla Väderstad bor jag med min lilla familj som består av min älskade sambo Martin, lilleman (Olle) på snart 8 månader och våran chihuahua Jessie.

Vad vore jag utan dina andetag ? <3

Likes

Comments