VECKANS BLOGGUTMANING

Här kommer veckans utmaning till er!

Skrivutmaningen

Fem ovanor

Bjud lite på dig själv - vad har du för ovanor? För ovanor, det har vi väl alla. Kommer du inte på just fem stycken så är det helt okej om det blir färre.

Fotoutmaningen

Outfit of the day

Vi fortsätter i temat att bjuda på sig själv. Många av er kanske inte lägger upp så mycket bilder på er själva? Utmana dig själv att fota en dagens outfit. Antingen kanske en vardagsoutfit eller varför inte en lite mer uppklädd outfit om du klär upp dig nu i påsk?

Vill du delta?

Vad roligt i sådana fall! Såhär går det till:

Du har den här veckan på dig att publicera dina bidrag till bloggutmaningen. Ett inlägg för skrivutmaningen och ett inlägg för fotoutmaningen - du väljer själv om du vill göra båda eller bara en av dem. Gör en valfri rubrik eller använd mina förslag som står i fet text. Du tolkar utmaningarna precis som du själv vill, jag försöker bara hjälpa dig lite. Jag kommer såklart också att delta. Glöm inte att länka till min blogg eller det här inlägget så fler kan se det och bidra. Kommentera gärna om du deltar så jag kan hålla koll efter dina inlägg. Nästkommande vecka kommer jag nämligen att dela med mig av ett eller två av era inlägg!

Gillar

Kommentarer

lindaslife
lindaslife,
Jag hakade på i skrivutmaningen denna vecka. 😅 Önskar dig en awesome påsk 🤗
nouw.com/lindaslife