TVÅ MÅNADER GAMMAL

I fredags blev vår lilla kille hela två månader gammal. Och jag måste dra den klyschiga "jisses, vad fort tiden går". Känns som att tiden går dubbelt så snabbt nu än när Thea var bebis. Det känns som en hel månad av hans liv bara försvann i och med plugget och så. Sedan håller Thea mig sysselsatt om dagarna. Tänkte att jag skulle hinna göra massvis under tiden hon är på förskolan men de fem timmarna försvinner snabbare än snabbast. När jag hämtat hem henne fixar jag mellis och sedan går det fort tills det är dags att börja med middagen, Jocke kommer hem, vi äter och helt plötsligt är det dags att lägga Thea.

- Lilleman har börjat bli mer nöjd nu. Magen som bråkat otroligt mycket med honom verkar äntligen ha lugnat sig, peppar peppar, och han kan ligga i babygymmet eller babysittern ett tag och bara titta på saker.

- Han älskar att prata med oss och har börjat bjuda på några skratt.

- Han är mer och mer vaken på dagarna och har börjat sova bättre på nätterna men flera av timmarna spenderas fortfarande intill mig.

- Han hatar att ligga på mage, helt tvärtemot Thea, och vill därför inte träna nacken på det sättet. Vi försöker träna den på lite andra sätt istället men han är långt ifrån lika stark i nacken som Thea var. När hon var två månader och tre dagar vände hon sig från mage till rygg för första gången. Det var dock inte självmant utan berodde antagligen på att hon lyfte huvudet så högt, kom i obalans och tippade runt.

- Dammsugaren är tricket att lugna honom när han är ledsen och det inte beror på blöjan eller hunger. Sätter vi igång dammsugarljud på youtube kan han ibland somna själv i nestet utan att vi behöver vagga honom,.

- Han har vuxit ur nestet på längden så vi har fått öppna upp det nertill och i veckan ska vi ta in spjälsängen till honom.

Har kort när Thea har den här pyjamasen på sig och då sitter hon upp själv, lite storleksskillnad på dem haha. Ser ni manteln förresten? Syns lite dåligt men hade ingen annan passande färg. My little superbaby.

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Sicken tuffing
nouw.com/sweetwords