OVÄNTADE BESKED PÅ RUL

Hej allihopa, vet att många sitter och väntar på resultatet från dagens ultraljud och några mess har hunnit komma också. Har dock inte riktigt orkat svara för om jag bara skriver vad det blev så blir det ett glatt svar men jag orkar inte svara alla på mess att det inte riktigt gick så bra som vi förväntat oss.

Allt såg bra ut till en början och bebis växer fint precis som beräknat. Så ingen ändring av datum. Hjärtat slog och bebis sprattlade. Men, japp det är ett men, barnmorskan avslutade med att hon inte var säker om hjärtat såg ok ut eller inte. Att vi skulle få gå till en läkare för att göra en ordentlig koll av hjärtat. Så i morgon ska vi dit och vi vet inte vad vi ska tro, vi får bara vänta och se. Fick inte veta något mer exakt eftersom hon inte får uttala sig om sådant. Det som varit ett riktigt glädjebesök av att se den lille slutade i oro och massor av obesvarade frågor. Man ska inte räkna med det värsta i förväg men det är svårt att inte oroa sig. Läkaren kanske säger på en gång att allt ser bra ut, vem vet.

Tänkte därför hålla på vad är för kön på liten tills vi varit hos läkaren, så får ni en ny update då. Här är i alla fall en bild på knytet <3.

Gillar

Kommentarer

jessiicabostrom
jessiicabostrom,
Kommer gå bra ska du se! Tänker på er, kram
nouw.com/jessiicabostrom
Mäklarmorsan
Mäklarmorsan,
Jobbigt att gå i ovisshet! Tur ni ska dit imorgon igen så ni får mer klarhet! Hoppas på lugnande besked!
nouw.com/mäklarmorsan
varamorsa
varamorsa,
Vad jobbigt 😟 Klart det är svårt att inte oroa sig, ibland känns det ju som att man knappt gör nått annat sen man blivit förälder.. Men man ska inte ta ut sorgen i förskott. Hoppas innerligt att det ser bra ut imorgon! Stor kram till er ❤️❤️
nouw.com/varamorsa
Affesmorsa
Affesmorsa,
Hoppas verkligen att ni får bra besked imorgon, tur ni fick träffa läkare så snabbt. 🌸
nouw.com/affesmorsa
camillahedberg
camillahedberg,
Håller tummarna stenhårt för positiva besked i morgon, skönt med en läkartid så snabbt ändå! ❤️❤️
nouw.com/camillahedberg
johannaisabella
johannaisabella,
Hoppas att allt ser bra ut imorgon! Håller tummarna! ❤️
nouw.com/johannaisabella
ellenmalmstrom
ellenmalmstrom,
Håller tummarna för att allt ser bra ut på lilla skrutten därinne! ❤️❤️
nouw.com/ellenmalmstrom