NÄR MAN KÄNNER SIG NERE PÅ BOTTEN

Har suttit och stirrat på skärmen i väntan på att fingrarna ska börja röra sig men jag har inte riktigt vetat var jag ska börja. Dessutom har min hjärna stoppat dem flertalet gånger då jag känt mig patetisk. Vem är jag att känna såhär när det finns så många med fler och värre problem än mig? Men jag känner ändå att jag behöver skriva av mig samt uppdatera er hur läget med bloggen ser ut.

Den senaste tiden har jag känt att mitt mående har blivit sämre och sämre. Jag har känt mig nedstämd och kroppen har även den tagit stryk. Jag har spänningshuvudvärk nästan konstant men blir värre mot kvällen och dagarna jag har jobbat är jag helt slutkörd. Det har inte att göra med jobbet i sig, bara att det tar för mycket av mina krafter just nu. Jag mår illa ibland och får yrsel. Huvudet känns som i ett töcken och mina käkar har blivit spända igen, jag som kämpade länge länge för att bli av med det för några år sedan. Flera gånger har jag fått be Jocke hämta mig på vägen hem för att jag inte klarat av att sitta kvar på jobbet. Jag har tvingat mig iväg för att träna några dagar i veckan men mycket mer än så har jag inte orkat. Det finns ingen som helst energi att uppdatera bloggen. Jag vill inget annat än ligga uppkrupen i Jockes famn dagarna igenom och just där har jag spenderat kvällarna - förutom när han är på hockey - den senaste tiden. Helst skulle jag bara vilja dra någonstans och ta en paus från allt. Drömde inatt och vi bara sådär bestämde oss att släppa allt och dra till sommarstugan en vecka, den där sommarstugan som min familj inte haft i ägo sedan 2012. Det hade varit så skönt om vi kunnat göra det. Bara dra någonstans.

Idag är jag hemma med Thea i vanlig ordning och jag känner att jag borde så mycket. Jag borde plocka efter Thea, borde fixa disken, borde plocka ur skåpet som blivit sålt, borde dra iväg och veckohandla och borde höra av mig till mina vänner. Men jag sitter uppkrupen i soffan under en filt med en kopp kaffe, försöker massera bort huvudvärken och torkar de där tårarna som för första gången på länge envisas med att rinna nedför kinderna. Funderar på hur f jag ska orka träna två pass till den här veckan och om jag ska klara mig utan vin den här helgen. Det sistnämnda har varit min bästa avkopplingsmetod och jag börjar förstå hur folk kan skapa ett beroende. Dock har jag levt alldeles för nära missbruk för att tillåta mig själv ett glas vin varje kväll eller ens varje helg.

Vet inte vad som hänt med mig just nu - är det det här som kallas att gå in i väggen? Eller i alla fall vara på väg in i den? Eller är det en slags depression? Ja ja, ska inte försöka självdiagnostisera utan bara försöka ta det lugnt och komma ur det. Sluta lägga så mycket press på mig själv och försöka släppa att jag inte kommer få träffa honom om två veckor, att jag aldrig kommer få träffa honom igen. I alla fall så fortsätter min bloggpaus ett tag till då hela jag är i paus just nu.

Gillar

Kommentarer

Affesmorsa
Affesmorsa,
Fina du. Lyssna till dig själv och se till att ta hand om dig. Ingenting i livet är lönt om man inte mår bra. Jag har precis varit ner på botten och vänt sen ett par månader tillbaka. Tillslut var jag bara tvungen att fråga sambon om det är jag som håller på att bli sjuk i huvudet, för det kändes som att endast proffesionell hjälp skulle hjälpa. Men rätt vad det är så vänder det sakta men säkert, ha siktet inställt på det. Och hör av dig om du vill prata av dig eller ses en sväng! Kram 💕
nouw.com/affesmorsa
Fialisa88
Fialisa88,
Skickar positiv styrka och Styrka! ❤Kramar
nouw.com/fialisa88
VictoriaJongard
VictoriaJongard,
Massor av kramar 💕💕💕💕
nouw.com/victoriajongard
camillahedberg
camillahedberg,
Fina fina! ❤ tänk inte på bloggen eller andra sociala medier, vad är dom i det stora hela? (Vet att jag är sämst på att tänka bort det själv men ändå! Borde lyssna på mina egna råd ibland 😏). Det är okej att vara låg och man måste tilllåta sig vara svag ibland utan att känna sig värdelös. Jag är själv nere i en sån där djup svaka just nu och det känns som om det aldrig kommer vända men tro mig, en dag känns det lättare, både för dig och mig! Ta dig tid med familjen och människor som får dig att må bra! Hör av dig om du vill ❤
nouw.com/camillahedberg
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
❤️❤️❤️
nouw.com/jenniferklingvall
Sofie
,
Fina du!❤️ Lägg bort bloggen. Ta en paus från träning och njut av din fina familj. Man har rätt att må dåligt speciellt efter allt som har hänt ❤️ Dina vänner kommer finnas kvar. Massa styrkekramar till dig ❤️
LiaMirjam
LiaMirjam,
Åh fina du. Det gör ont i mitt hjärta och i min själ när jag läser det här. För mig som endast läst din blogg så tycker inte jag att det är konstigt att du mår såhär just nu. Att du känner såhär när allt kommer ikapp. Förstå hur stark du har varit för Theas skull hela vägen. Du måste tillåta dig själv att vara ledsen. Tillåta dig själv att sörja den där vackra pojken som ni förlorade. Sluta sätt press på dig själv, ta sjukledigt från jobbet och bara va dig själv en stund. Ta hand om dig Lisa.

Kärlek <3
nouw.com/liamirjam
Stinasmamma
Stinasmamma,
Men... kram! ❤
nouw.com/stinasmamma
VictoriaJongard
VictoriaJongard,
Hoppas att allt är okej med dig. Kram ❤
nouw.com/victoriajongard
LiaMirjam
LiaMirjam,
Tänker på dig Lisa! Hoppas du är på benen igen ❤ kärlek
nouw.com/liamirjam