JUST NU SKULLE JAG VILJA HA..

- En liten hustomte som kommer och fixar lite här hemma. Jocke har varit sjukskriven med bruten handled i en månad och jag har mina gravidkrämpor så det händer nada just nu. Gräset är oklippt, växer svampar över hela gräsmattan och leksakerna ligger fortfarande kvar där de lämnades sist vi var ute i trädgården. Utemöblerna skulle behöva plockas undan, döda blommor slängas, löven krattas ihop, hängrännorna rensas och förråden gås igenom. Det lilla däcket på släpkärran skulle behöva pumpas och möbler köras till mamma och sedan någon sväng till soptippen innan vägunderlaget säger ifrån. Ja, ni hör ju. Jag får sammandragningar av att bara bära upp kassar från bilen eller att städa här hemma. Men när Jocke börjar känna sig bättre är det bara att börja sätta igång.

- En helt ny garderob. Alltså det är så tråkigt när magen växer och antalet plagg som går på minskar markant. Men samtidigt är det tråkigt att lägga massa pengar på kläder jag kanske aldrig kommer använda igen efter graviditeten. Försöker därför köpa vanliga plagg så gott det går och hoppas att de sitter någorlunda snyggt när magen är borta.

- Gravidmassage. Det skulle verkligen inte sitta fel! Har inte utnyttjat min friskvård detta år så några gravidmassager kan jag allt unna mig innan bebis kommer.

- Ett foglossningsbälte. Tror jag har hittat ett jag ska beställa men tycker det är så svårt. Finns ju hur många olika varianter som helst och i olika prisklasser, vilken borde just jag ha? Men får beställa, testa och hoppas det hjälper mig mot smärtan någorlunda.

- En frisk dotter. Det är så jobbigt att se henne så hängig. Hon är inte alls sig själv. Bli frisk nu nu nu! Vill se dig så pigg och busig som på bilden nedan (gammal bild). <3

Gillar

Kommentarer