​Jag har många gånger tänkt att jag vill börjar blogga och skriva ner min vardag. Men det är inte det enklaste att bara börja skriva ner massa saker om ens dag. För vad är intressant? vad är kul att läsa och vad är det som egentligen drar läsare till en?

Många tankar i mitt huvve. Men man måste väl bara börja någonstans för att det ska bli något?

Så lets do this. Jag är ingen person som förväntar mig att jag ska bli någon kändis eller att jag ska bli rik på detta mer att jag ska få chansen att skriva ner mina tankar och dagar. 

Så vem är Lisa? Jo lisa är en liten tös på 27 år som kommer från Nykvarn. Bor idag i tråkiga södertälje men sanningen är att jag har inte råd att bo i sthlm idag för det är en aningens dyrare haha!

Men jag är en person som gärna träffa nya människor, äter middagar och ungår med mina vänner, familj och kille. Tränar är väl en ny hobby som jag försöker bli bättre på att göra. Men dom lata dagarna kommer lätt ikapp ibland. Som min kille säger jag är en riktigt periodare när det gäller gymmet haha! 


Men nu ska jag sluta prata trams. Detta känns så konstigt men jag ger detta ett försök.


Ciao bello och bella!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå, hur står det till en lördag som denna? Vad har nu för er?

Själv städar jag hela lägenheten och väntar på att min kompis ska sluta jobbet så vi kan ta och hitta på något skoj! Jag älskar när mina helger inte är planerade eller allt för uppbokade. Oftast roligast när man tar det som det kommer.

Igår så hade jag en hel dag med min älskade lilla mamma :) blev en mysdag med lite shopping och mat. Kvällen så hamnade jag hemma framför filmer med hemma gjorda hamburgare.

Att bero på mat så tänkte jag börjar skriva upp tips på olika mat rätter som jag älskar! Skriva mina egna recept och tips. Jag älskar att laga mat och lägger gärna PE har på mat varje månad. Man ska njuta och äta det man älskar. Okej du kanske inte ska äta 10 pizzor på en vecka men ni förstår vad jag menar.

Annars skulle ja vilja ha lite tips och råd hur ja kan utveckla denna blogg! Kontakta gärna mig på liisa__berglund@hotmail.com isåfall!

Nu ska ja hoppa in i duschen. Ha det bäst!

Likes

Comments

Idag kom den där dagen när man bara önskar att cancern fick känna på sig själv. En person som funnits i mitt liv sen ja föddes har idag gått bort efter att ha kämpat i 5 år med cancern.. Fan fan fan!! Jag blir så ledsen och förbannad på den sjukdom. Va fan ska du finnas för? Varför ska du fucka upp våra liv?
Jag vet inte vad ja ska säga men ja tror du kommer ha det så himla mycket bättre nu H. Jag kommer alltid tänka på dig och alla minne jag har av dig. Du har alltid varit den med det störta leendet och alltid fått en att skratta så tårarna sprutar. Ta hand om dig nu och kiss som as där uppe! Massa kärlek ❤️

Likes

Comments

Det här med att ha 1 timme till jobbet kan både vara skönt och jobbigt. Mornarna är värst.. Alltid träffik, bussen är sen och man får springa till jobbet. Det är ett mysterium att få allt att klaffa i kollektivtrafiken.

Men nu är jag på g till mitt kära jobb, blir en tuff dag med mycket att försöka jobba bort innan denna dag är slut. Jag fick äran att vara ledig imorgon för att umgås med min mamma lite :) mys mys!

Nej nu måste ja försöka beta av mailen när jag sitter på bussen.

Ha en fin dag

Likes

Comments

Hallå!:)
Så nu är det dags för mig att ta tag i denna blogg. Jag är som sagt ny på detta men det ska bli spännande att se vad jag kan åstadkomma.

Så lite information om mig. Jag heter då Lisa Berglund 25 år från Nykvarn. Bor idag i Södertälje i min lilla etta :)
När jag inte sitter hemma och pillar i naveln så sitter jag på mitt jobb i Globen. Jag jobbar som telefonist/receptionist med massa saker runt om på ett företag som heter Menigo. Mitt jobb är utvecklande och väldigt roligt.
Så vad gör Lisa när hon inte jobbar? Jo jag umgås mycket med mina vänner, min familj och försöker träna när ja har motivationen. :)

Varför jag valt att börja blogga är för att ja vill skriva av mig lite, ge inspiration och även hitta inspiration. Ni som läser (?) kan gärna komma med tips och råd :D

Jag hopps ni får en trevlig dag :)

Love Lisa

Likes

Comments