Hej på er! Det var ett tag sedan. Som ni kanske märkt så försvann jag i flera månader från bloggen och det är av många olika anledningar, men den största är att jag helt enkelt inte tyckte att det var roligt längre. Min tanke är att lite smått börja lägga upp inlägg igen, har faktiskt saknat det en hel del!

Jag hade en helt underbar sommar detta året med mycket resor och mycket nya möten med människor som gjorde sommaren ännu bättre. Tänkte göra ett inlägg med lite bilder från sommarens äventyr någon gång framöver. För övrigt så började jag gymnasiet i augusti och det har verkligen blivit sjukt bra för mig, är supernöjd med både skolan och jätteglad över alla nya, härliga personer jag träffat. Lätt över mina förväntningar! Dock märks det att vi har kommit en bit in i läsåret nu då jag får mer och mer plugg, men det är egentligen inte så långt kvar tills jullov nu (helt sjukt hur snabbt tiden gått), så det är bara att hålla ut och kämpa på.

Kan även vara så att jag blivit stammis på Da Matteo, ILLA.

Puss, Lisa

Gillar

Kommentarer

DETTA ÄR ETT INLÄGG I SAMARBETE MED DICK JOHNSON

Alla hjärtans dag är runt hörnet och för alla er lyckliga där ute som har någon pojk/flickvän att spendera dagen med så kan det oftast bli ett ångestmoment att köpa en present. Men ni kan vara lugna för jag har ett grymt och simpelt tips som inte kan gå fel hos killarna (om man inte är flintskallig dvs).

Ett kit med Hair & Body wash från Dick Johnson samt ett vax från samma ställe är enligt mitt ett perfekt val!

Förutom det kitet så vill jag även tipsa er om deras kända produkt, Pungvax. Yes, I said it. Pungvax. Om jag ska vara helt ärlig så är jag inte riktigt helt säker på vad jag ska tycka, men jag kan iallafall säga att om jag själv hade haft en pung, ja, då hade jag nog inte kunnat låta bli att testa denna väldigt speciella produkt.. Så vill ni ge eran pappa, pojkvän, morfar eller någon annan som har en pung, ett gott skratt, så är detta rätt produkt för er.

Jag har även en rabattkod till er som är ”lisa10” vilket ger er 10% rabatt hos DickJohnson.se.

#DickJohnsonSweden #Gramlux

Fick även med detta kaffet, och mamma som älskar kaffe sa direkt "Åååh va gott det luktar!". Bra tecken!

Puss, Lisa

Gillar

Kommentarer

Imorgon är det äntligen dags för min stora utmaning, att springa Toughest. Jag är så sjukt nervös, det går inte att förklara. Är helt ärligt inte säker på om jag kommer orka hela loppet, även om man inte ska tänka så. Då jag varit sjuk i flera veckor nu och alltså inte tränat så är jag lite orolig. Både för att jag inte har så mycket kondition och styrka kvar som jag hoppats, samt att jag fortfarande har lite problem med halsen, vilket kan bli riktigt farligt. Som tur är så har min hals verkligen blivit mycket bättre, annars hade jag inte kunnat vara med på tävlingen.

Är det någon av er som ska springa loppet?

Puss, Lisa

Gillar

Kommentarer