Alla har vi sånna dagar där vi över tänker saker, blir fokuserad på det man har, kanske fokuserar på något som hänt för flera år sedan. Vad vet jag?
Men tänkt på det du har, se dig omkring och fråga dig frågan:
Behöver jag verkligen detta? Ska jag plåga mig själv genom att tänka på andra minne ?
Mitt tips:
Se dig omkring och fokusera på det du har, inte lätt men ge det ett försök!
KRAM//Björk

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan gått folk!
Precis kommit hem från stan där jag hjälpte eb systerdotter att hitta lite kläder!
Ska snart bege mig till stugan för att spendera en sista dag med syrran och hennes flickvän, ja hennes flickvän hon är gay så om det finns några homofober på min blogg så klicka bort!
Iaf jag ska ikväll till en kompis för att mysa och snacka lite skit! Men vi hörs senare!
KRAM// BJÖRKLikes

Comments

Hade en helt underbart fantastiskt bra kväll!
Bilade ner till Stockholm med ett sjukt roligt gäng! Åt fett gått fick se sköna artister och träffa ametist! Jävligt skön och rolig brud!
Min kompis Vanessa fick gäst Twittra och snacka i radion, hon berättade om en tung sak och fick tacka zacke om att hans musik/ han gjorde så att hon tog tag i livet och levde det!
Lyssna på Sveriges radio- kärleks attack så tror jag att ni kommer bli inspererade och ni kanske bär på något som ni inte vågar berätta?
Ja trots alla tunga grejer som folk har varit med om så lyckas dom komma på fötter och köra sitt race!
Kram på er och ha det bäst // BJÖRK

En super skön bild på oss alla! Det kommer fler men måste få bilderna av Vanessa eller Lovisa :-)

Likes

Comments

Dags för lite äventyr!
På väg mot Stockholm för lite kärleksattacken!
Åker med massa puddingar för musik shopping och jävligt mycket skoj!
Ha det bra mina vänner!
KRAM // BJÖRK

Likes

Comments

GODMORGON!

Det är inte lätt att skillja dem åt. Jag själv trodde att självförtroende och självkänsla var samma sak.
Jag valde Gladahudikgymnasiet pgr av att jag klarade inte av att gå på den andra skolan som erbjöds i min stad eftersom den var så stor. Jag trodde att alla skulle tycka jag var konstig bara för att jag valde anorlunda en mina vänner.
Men just nu när jag går sista året på gymnasiet så känner jag, jag valde rätt!
Gladahudikgymnasiet är ett ledarskaps gymnasium och här har jag lärt mig mycket om just självförtroende och självkänsla att våga sticka ut att våga vara sig själv. Alla accepterar den DU är på denna skola. Jag vet inte hur gammal du är ,om du går på gymnasium eller högstadiet, vilken stad du bor i men jag tycker att man ska lägga ner mer tid och energi på skolor att lära om självförtroende/självkänsla, varför? Jo för att om man hjälper ungdomar att tro på sig själva så finns det nog ett antal ungdomar som slutar känna att dem behöver hitta fel på andra för att känns sig bättre själv. Tragiskt nog så finns det ungdomar som känner så, vissa är medvetna och andra förstår inte varför dom gör det.

Men skillnaden är iaf:

Självförtroende : saker man gör tex spela fotboll, fota, eller kanske måla... m.m

Självkänsla: hur du ser på dig själv tex kreativ, snäll, godhjärtad..m.m

Det var ett väldigt enkelt och kortfattat sätt att beskriva skillnaden. Det som är synd är ifall du kanske säger fan vad snyggt jag fick till (bla,bla,bla) eller fan vad grym jag är på tex fotboll så ser många människor på det som att du skryter. Men för Guds skull känn inte så. För känner du så, så stå för det. För det är OKEJ att tycka att du är unik och värdefull, att du är vacker och att du är Bra kanske till och med bäst på något. Skit i vad folk tycker kör ditt race så som du vill leva.

Detta är min åsikt..

KRAM
 

Likes

Comments

Hej jag vet att jag lovade men fick förhinder så blir när jag kommer hem. Och just nu sitter jag med Lovisa och fikar lite "fredags lyx".

KramLikes

Comments

Godmorgon allihopa!
Sitter just nu på skolan och tittar på film med klassen, så då passar jag på att skriva ett inlägg i smyg (busigt, mycket).
Idag känns som en super dag, vet inte varför har bara en bra magkänsla och den har sällan fel.
Men tänkte faktiskt skriva lite om hur man kan jobba på självförtroende och självkänsla i mitt nästa inlägg så klicka in efter lunch så ska ni få tips.
Varför jag gör detta är för att jag vet själv hur det är att ha självförtroendet på botten. Det är inte lätt och det har tagit mig 4 år innan jag ens erkände för mig själv att jag inte accepterar mig själv, och har fortfarande problem och dåliga dagar och tycker jag är ful är sämre än alla andra och jag men som sagt klicka in vid lunch så ska ni få tips och veta skillnaden mellan sjävförtroende och självkänsla! 

Men kram och ha det bäst !

Likes

Comments

På väg för att köpa lite onyttigt!
Måste bara hissa att jag älskar nattstads mobil app! Tummen upp på det, inge buggar och fungerar strålande men ha det bra! Kram

Likes

Comments

Helloo!
Nu har jag återvänt från badet, maracooil hårinpackningen var värt varenda krona har nu fönat och lagt i maracooil oljan och det känns som att allt friss är borta! Super super nöjd!
Något jag starkt rekommenderar!
Men nu ska jag gå och lägga mig! Kram på er och godnatt!

Likes

Comments