Okej så vad har egentligen hänt de senaste dagarna då?
Jo i tisdags jobbade vi, sen på kvällen var vi bjudna till crazy horse på mat och dricka. Okej eftersom vi var några stycken som hade onsdagen ledig så drack många en hel del, sen gick vi och dansade lite på Havanna men det var för högljutt och trångt så vi gick tillbaka till crazy horse. Där fortsatte de dricka lite (jag hade dock slutat dricka för länge sen, inget direkt fan av alkohol). Jag tror klockan var runt 4 när vi tog oss hem.

På onsdagen vaknade jag upp runt 8 men gick inte upp ur sängen förens vid 10, då tog jag mig direkt till poolen och mötte upp Becky där. Vi lågbudget poolen fram till 3 få vi bestämde oss för att vi skulle ut och äta vid 17-18.
Jag klarade mig bra från bakfylla eftersom jag knappt drack något + att jag slutade med alkoholen ganska tidigt.
Iallafall vi åkte in till piratbåts hamnen i Alanya och åt på la luna där. Det var ganska god mat och trevlig personal. Efter maten drog vi oss hem och sov.

När vi var ute och solade så råkade jag även somna två gånger när jag solade ryggen så är helt bränd nu.

På torsdagen var det dags för jobb igen. Och jobbdagarna flyter på väldigt bra och dom går otroligt fort. Även om vi jobbar minst 12h/dag så går det så fort att det knappt märks av.
Men efter jobbet bestämde sig jag Anni och Becky för att åka och äta på min favorit resturang i Alanya, Ravza (tror jag den heter).
Det var supergott och personalen är alltid så trevliga där. Jag åt spagetti med svampsås och det var supergott. Sen som vanligt en iste lemon till det.
Vi skulle bara åka in för att äta men Becks ville ha sin cocktail så vi gick till crazy horse för en drink ( eller 4-5 för Becky).
Hon bjöd även in två okända att sitta med oss. Men ganska snart gav vi oss hem igen för att sova. Tror vi var hemma runt 2. Sen var det bara upp vid 7.30 för min och Beckys del för vi skulle gå till jobbet kl 8.

Och så var det fredagen eller gårdagen. För första gången fick jag fixa cup boarden helt själv, det gick faktiskt förvånansvärt bra och tror de vart nöjda. (Har dock bara bilder på övre halvan av skåpet som ni kan få se. Undre halvan som jag inte har bild på vart så grym). Vi jobbade på bra och från 6-8 på kvällen hade vi summer party för barnen. Det var ganska roligt faktiskt. Vi gjorde aktiviteter, lekte lekar och liknande.
Efter det var slut fick jag och Sofie gå till buffén slänga i oss mat och åka hem. För jag skulle med de andra ut och dricka i Alanya. Dock när vi kom ut valde jag att hålla mig nyckter. Alltså jag drack bara alkoholfria drycker, kände inte direkt för alkohol. Det var jag Stephanie, Becky, Andreas och Mira som var ute, Steph åkte hem lite tidigare men de andra drack på ganska bra.
Det var en rolig kväll och jag tror att än en gång varning hemma runt 2.

Men idag då? Jo det är lördag och jag var ledig på förmiddagen. Börjar med att starta en maskin tvätt vid 9 och går ut och simmar lite i poolen. Där jag kommer in igen vid 10.30 så är alla kläder färjade, allt vitt har blivit grått.
Och jag är en människa som verkligen inte klarar av om saker går fel eller går emot mig. Så vill jag bara ge upp och skita i allt. Så jag grät och var så arg och ville bara hem. Jag ville bara skita i verkligen allt. Sen pratade jag med mamma och hon a pt mig att åka och köpa någon form av klorin och sen lägga de kläder som går i det under 24h. Se om det hjälper och får de vita kläderna vita igen.
Så jag åkte till konakli och köpte klorin sen kom jag hem och la allt i en hink med vatten och klorin och nu får jag bara vänta och se om det kan ske någon magi av detta. Jag håller alla tummar och tår för annars har jag inga vita underkläder alls.
Efter det har jag bara tagit det lugnt och tittat på två avsnitt av paradise hotel. Men ska väll alldeles strax börja bege mig till jobbet. Jag börjar 15.30 turkisk tid alltså 14.30 svensk tid.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej jag har inte skrivit sen min lediga dag i fredags så vad har egentligen hänt?

Vi gick ut på fredagkväll drack några drinkar men blev ganska snabbt väldigt dålig. Och jag börjar kräkas, under lördagen får jag inte i mig någon mat eller vätska inget vill stanna kvar så vi misstänkte att min mage inte klarade av isen. Eftersom det är andra bakterier här nere i is och vatten.
På kvällen dock gick vi ut och åt på mitt favoritställe och jag fick knappt i mig något alls. Och inte heller det fick jag behålla.

Under söndagen jobbade jag och jag fick då även träffa läkaren för benet jag gjorde illa när jag ramlade för två veckor sedan. Men jag kunde inte där och då. Därför sitter jag här nu på sjukhuset i Alanya och har röntgat benet nu måste jag bara vänta till 4 på att doktorn kommer ut från operation, då ska jag prata med honom.

Jag ville egentligen aldrig riktigt hit. Jag känner bara att jag hade kunnat ståt ut med smärtan tills det vart bra. Men eftersom det inte vart nå bättre eller sämre, så tänkte jag att jag besöker väl bara sjuksköterskan och hon eller doktorn kanske bara säger att det är något milt som går över av sig själv eller behöver skriva ut medicin. Fick dock inget konkret svar av dem utan bara att det måste röntgas och du måste till sjukhuset.

Aja vi får väl se vad doktorn säger... dock kan jag inte posta inlägget nu utan kommer även i detta inlägg skriva vad han säger.

Så de kunde inte se några frakturer i benet vilket är jäkligt bra. Men de sa att det förmodligen var blåmärken och blödningar på insidan som man inte kan göra något direkt åt. Mer än att jag fick medicin och två stycken salvor jag ska smörja in på benet tre gånger om dagen.

Så nu får vi hoppas på att det blir bättre.

Likes

Comments

Idag är det fredag och det är min första halvdag. Jag börjar alltså 15.30, jag kommer då komma in för att göra en parad, äta och göra en show. Sen kommer jag sluta runt 20 kanske när showen är över om ingenting dyker upp förstås.

Men vad har jag gjort idag på min halvdag då? Jag vaknade först upp runt kvart tio i åtta men tvingade mig att somna om. Var ju som sagt uppe ett tag inatt så kunde vara skönt att få sova.
Så gick upp runt tio, gjorde klart det sista av tvättmaskinen rengöring. Sen så gick jag ut och gick ner till konakli beach. Inte den finaste jag sätt kanske men den duger.
Det var en extremt brant backe att gå upp och ner för så det vart enhandsstyrning svettig promenad. Men nu sitter jag här på min balkong i solen och tänker bara njuta. Runt halv tre bör jag börja fixa mig för att gå till jobbet. Men det är 3h dit så har en stund att sitta här i solen iaf.

Nej nu får ni ha det så bra, för jag ska nu återgå till solen.

Likes

Comments

Okej jag har inte riktigt haft möjlighet att uppdatera på ett par dagar nu,har varit alldeles för stressad och jag har haft mycket att göra. Jag borde även bli bättre på att ta bilder så jag vet mer exakt vad som händer under dagarna.

Tisdag var en ganska lång dag. Jag var för första gången ledare i en av klubbarna, det var @611 vi hade tema olympics. Det var ganska roligt och fungerade förvånansvärt bra. Vi gjorde flera olika aktiviteter och på en av aktiviteterna råkade ett barn kasta upp en noodelraket i trädet.

Sen på kvällen som vanligt deltog jag i danserna och var med och stöttade. Jag är på hotellet/jobbet ungefär från 08.30 till någon gång mellan 21-23 det beror lite på. I vilket fall är det väldigt långa dagar vilket gör det lite jobbigt. När man kommer hem från jobbet är man helt slut så det ända man gör är att duscha och sova.

Vilket är precis vad jag ska göra nu, sova alltså.

Onsdagen var en konstig men även den dagen var lång. Det började med att jag blev upphämtad vid 08.30 då åkte vi jag och min supervisor och åt frukost på hotellet. Där efter fixade vi lite små saker innan hon och jag begav oss till Metro för att handla en hel del grejer till jobbet. Två andra hade heldag ledigt och en annan skulle komma in och jobba på eftermiddagen. Så jag var själv med min supervisor större delen av dagen eller helt själv.

När vi kom tillbaka efter shoppingen så fick jag gå direkt efter lunchen till Bamseklubben och börja fixa där inne. Förbereda inför torsdagens sessioner och så vidare. Det var massor att göra och det tog ganska lång tid. Men vid tre var det dags för frukt mingel och efter det tog vi ut bamse och thomson så barnen fick träffa dom.

Vid den här tiden hade anni också kommit, så efter att vi hade tagit ut thomson och bamse fick vi gå tillbaka och fortsätta göra klart allt i Bamseklubben. Sen avslutade jag kvällen genom att vara host i fun med bamse, efter det skulle vi gå hem.

Torsdag började med att jag gick till hotellet runt 8 tillsammans med min supervisor Stephanie, Rebecca och anni. Väl där började jag dagen med frukost, sen hade jag och Anni pre- sign in för barnen som skulle komma till dagens klubb, sessioner.
Efter det var jag i Bamseklubben och vi hade temat Busy bugs, vi hade 12 barn av 16 möjliga och det var det mesta hittills.

Efter det var det dags för lunch, då hade vi lunch möte. Sen så fick jag och Becky grovstäda @611 och vi vart klara med det lagom till middagen. Efter det skulle Becky hjälpa till i kvällsshowen och jag skulle hjälpa Stephanie när hon var klar med showen så skulle vi bara fixa några papper och sen gå hem.

Det vart inte riktigt så, för då hade Stephanies telefon försvunnit så vi fick hjälpa att kolla efter den överallt. Efter säkert 40 min av sökande hittade vi den och fick då åka hem oj sova efter det.

Dock kommer jag och Anni och ser att vår dörr står vidöppen och båda var säkra på att vi låste på morgonen. Jag säger åt Anni att kolla övervåningen och jag kollar den undre. Efter lite panik kommer Martin (sport rep) med sin resväska och han ska flytta in.

Så kvällen avslutas med att vi går till entertainernas lägenhet och sitter där och dricker lite och pratar. Sen kom jag hem för att sova ganska nyligen.

Likes

Comments

Okej så jag har inte haft någon möjlighet att skriva sen i fredags. Anledningen är för att vi hade öppning av hotellet i lördags och har haft fullt att stå i.

Så som första gästerna kom alltså i lördags, vilket gjorde att jag var ledig på förmiddagen så jag började 14. Jag passade på att ta en ordentlig sovmorgon och sov till 10, efter det sårig jag det bara lugnt. Vi gick till hotellet och välkomnade gästerna vid 14 eller tror första gästerna kom först 14.30-15 något. Vi var klara med allt det vid efter 16 någon gång och då gick vi för att fortsätta förbereda inför klubb öppningen på söndagen.

På kvällen sen var jag med och stöttade entertainer under deras shower för det var inte så många barn och gäster. Sen avslutade jag kvällen med att titta på deras show, global music awards och tog upp några barn på scenen. Sen var det dags för mig att gå hem och träna på vattengympan till 1.30 innan jag kunde sova.

Igår söndag började jag vid 9 med Pre-sign in för klubbarna,det gick ganska bra trots allt. Efter det så skulle jag ha vattengympa men det var ingen som ville delta så det sket sig, istället var jag med och deltog på välkomstmötet. Vilket gick betydligt mycket bättre.

När det var över var det bara att gå och hämta Boules gör jag skulle leda den aktiviteten. Resten av dagen hade jag bara prepp för klubbarna, att få så mycket som möjligt klart. Kvällen avslutades med att vi än en gång stannade och stöttade och hjälpte entertainers. Denna kväll avslutades det med att jag tittade på deras ABBA show. Innan en övertrött Lisa gav sig hem för att sova.


Idag ska jag göra ett nytt försök på vattengymnastiken samt att jag ska vara en av personerna brevid som dansar i fun med bamse. Men nu måste jag verkligen kila, för ska möta upp 2 andra och gå till orepeterat om tre min och jag måste borsta tänderna. Och greja lite.

Likes

Comments

Än en gång sitter jag här på morgonen och ska uppdatera om gårdagen. Igår var en väldigt lång dag, vi började med frukost på hotellet vid 8.30 efter det så var det bara att börja jobba. Vi började med @611 klubbhuset. Tog massa saker till fått föråd, och sen gick vi vidare till de andra klubbarna också, där gjorde vi samma sak. Eller vi delade upp oss så vissa tog bort att som skulle till förrådet och jag byggde ihop nya möbler och grejer vi fått.
Vi höll på med det ända fram till lunch, sen efter maten var det bara att fortsätta. Tror jag höll på att skruva fram tills 4-5 eller något.

Sen nu ska vi förbereda oss på att göra ännu mer det första dagarna för en tjej tappade en kartong på sin fot och kan inte göra något. Så vingård se hur det ska gå. Jag ska då alltså kanske göra barnklubbar, vattengymnastik och download vet varken hur jag ska orka eller klara det eftersom mitt ben fortfarande inte är okej efter att jag ramlade.
Det är fortfarande som en bula på det som gör ont, punktvis i närheten av bulan är det bortdomnat, samt att det typ sticker och kliar inuti benet. Vet inte riktigt vad som är fel. Det är även lite blå och rödaktigt kring det.

Okej igår gick vi även ut och åt direkt efter att vi slutade vid 19-19.30 så var hemma först vid 23 då fixade jag lite på filmen till rörelserna av vattengymnastiken, somnade dok när jag gjorde det så han inte klart. Men får se om jag får tid att göra klart idag annars får jag bara spela upp musiken på sidan.

Men nu måste jag verkligen gå för vi får skjuts ner till hotellet idag och ska åka om 5 min.

Likes

Comments

Igår spenderades hela dagen åt DNA-utbildning. Med det menas att vi ska lära oss grundkonceptet typ. Det tog verkligen hela dagen från 9-17.30 sen efter det åt vi lite mat sen fick jag ett program för vattengympan som jag ska leda. Sen avslutade vi dagen med att åka in till Konakli i försök att aktivera våra telefoner, men det gick åt helvete så efter många om och men åkte vi hem igen.

Dock känns det lite jobbigt och har lite panik över att leda vattengymnastik. För kommer inte ihåg några rörelser till programmet jag fick, fick dom bara förklarade för mig inte testa. Så var väldigt upprörd ett tag tills jag kom på att googla fram ett program. Så igår fixade jag en spellista och idag när jag kommer hem tänkte jag försöka klippa ihop videos och få det att fungera.

Efter det gick jag och la mig och nu sitter jag här morgonen efter och ska nu ta på mig mina skor för att gå till hotellet och äta lite frukost.

Likes

Comments

Gårdagen var väldigt bra, kanske lite annorlunda mot tidigare dagar men väldigt bra.

Vi började dagen med frukost hemma i vår lägenhet, innan vi fick skjuts ner till hotellet, vid 9 Åkerbo in till Alanya, till ett kontor och förberedde lite papper som behövdes för att vi senare ska kunna fixa ett turkiskt bankkort. När vi var klara där åkte vi tillbaka till Konakli och till banken för att fylla i en massa papper på banken. Så nu får vi bara vänta på att vi får bankkorten.
Sen fick vi åka in till Alanya igen fast med buss för vi skulle utforska Alanya. Det gick väldigt bra men blåsorna på fötterna vart inte bättre. Vi avslutande rundturen i Alanya med att gå på ett mingel på huvudkontoret, innan vi åkte hem för att slänga i oss något att äta och åka tillbaka till Alanya på kvällen för ett annat typ av mingel där en resturang bjöd oss på gratis sushi och sprit.Nu sitter jag här morgonen efter och har precis ätit upp min frukost, och om 15 min så ska jag gå till hotellet och påbörja min arbetsdag. Men allt var bra igår, och det var väldigt roligt. Dock var jag inte hemma förens kanske 00.30 så var inte i säng för att sova förens 00.45. Så idag är jag lite trött. För inte nog med det vaknade jag runt 3-4 inatt av ett astma anfall så var tvungen att gå upp och ta medicin.

Likes

Comments

Den här dagen har varit väldigt lång men samtidigt gått otroligt fort. Så mycket vi gjort idag borde knappt ens vara möjligt på fyra personer. (Kanske där av jag har blåsor som täcker bokstavligt talat hela lilltån, och på båda fötterna de sitter till och med under nageln).
Jag har så ont i mina fötter att om jag fick välja skulle jag inte varken gå eller stå på en vecka. MINST.

Men iaf idag har varit tung skulle jag nog ändå säga. Vi började dagen med en ganska god frukost, sen så började vi lyfta ut alla saker ur babyklubb rummet, det var mycket som var skaplig tungt + så var det kanske 35-45 lådor utöver det som vi bar ut. Efter det fixade vi klart alla tapet klistermärken även i sov rummet. Sen gjorde vi i ordning mycket, inte allt dock för allt har inte en plats än. Sen fick vi äta lunch, för första gången var den helt okej. Något mer som jag är lite van med. Det var nästan baked beans med ris så gick att äta iaf. Efter det bar vi upp alla saker vi burit ut till ett förråd vi har i ett hus kanske 200-400m bort om inte längre. Förrådet var på andra våningen och det fanns ingen hiss så vi var tvungna att bära upp allt. Så jag tror jag kommer vara skapligt trött imorgon. Det tog oss nästan 3-4 timmar att fixa allt och när vi var klara snyggade vi till lite så gott det gick (det är mycket saker kvar som vi inte vet vad vi ska göra med). Sen fick vi sluta.
Vi åkte då in till konakli till Migros och handlade hem en hel massa saker. Så nu sitter jag här hemma ny duschad och svintrött så ska nog snart gå och sova.

Men här under kommer några bilder när jag tog en fem minuters rast idag och även på blåmärkena som blev när jag ramlade ner för trappan igår. Och sen även bild på min choklad bit som jag förtjänat efter denna dagen.

Likes

Comments

Okej de första två dagarna här har faktiskt varit lite smått hektiska. Det har varit en massa nya intryck, massa information och hotellet jag ska jobba på är ganska stort så har inte riktigt lärt mig det än men det kommer nog.

Så igår var det en hel del att gå igenom. Vi fick kolla igenom hela inventerings listan och gå igenom allt vi hade fått så att allt var med. Dock saknades det nära saker vet dock inte vad som ska göras åt de. Men det tog iaf hela förmiddagen och efter de vi började bära upp massa saker till @611 klubbhuset för att börja fixa det. Vi satt upp tabetklistermärken, plockade upp massa kartonger och gjorde lite andra saker också. Efter det var de middag och sen fick vi gå hem. Men först gick vi och köpte lite vatten. För vägen hem visst det är inte långt men vi bor uppe på ett berg typ och de är tre branta backar att gå upp för och den första är den brantaste och längsta. De andra två är lite lättare men fortfarande väldigt branta. På kvällen sen gjorde vi inget speciellt, vi tog det lugnt umgicks lite jag och min rumskamrat och sen pratade jag lite med mamma också.

Den här morgonen åkte vi ner till hotellet vid 08.30 så vi han äta frukost också. Sen började vi sortera lite mer saker som vi hade fått innan vi började göra klart bamse klubbhuset/rummet. Samt bar vi en massa kartonger mellan rummen och ute. Efter det började vi sätta upp lite av tapet klistermärken i babyclubb rummet. Vi han inte komma så långt och allt vart totalt fuckt up. Gräset vart snett och fult så vi tog en paus och gick och åt lunch efter det vi fortsatte lite med gräset, sen resten av klistermärkena trots den dåliga starten tror jag det vart okej ändå. Visst hade det kunna varit bättre men inget att göra åt nu. När vi var klara med allt de så gick vi och slängde massa skräp (och jag ramlade ner för trappen) sen gick vi och lämnade mer saker i @611 rummet och även fixade lite där inne. Slutligen började vi plocka lite med de sista sakerna vi fått och bar in alla kartonger som var ute in i babyclub för säkert förvar under natten. När vi skulle stänga dock gick inte det utan dörren hade gått sönder. Slutligen gick vi och åt middag och sen gick vi hem idag med, upp för alla backar, dock kändes det lite lättare idag.

När vi kom hem har jag och min rumskompis bara umgåtts och tagit det lugnt och jag tog nära bilder på solnedgången från vår balkong. Sen fick vi även se några fyrverkerier.

Men nu är det dags att sova för mig. Jag behöver gå upp 07.00 imorgon tror jag vilket är 06.00 svensk tid.

Likes

Comments