Dagen började som vanligt. Långpromenaden med mina hjärtan. Efter promenaden var det dags för lite energi och en ordentlig frulle.
Nu tänkte jag städa lite (som jag alltid gör haha) sen väntar gymmet!!! Idag står axlar och kondition på schemat!
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här har ni mina fynd från i lördags. Jag älskar som sagt loppis av så många anledningar.

1. Du kan hitta saker som kan betyda så mycket för dig men någon annan inte vill ha. Saker får en ny chans att bli unga och "älskade" igen.

2. Du vet aldrig vad du ska hitta. Det är inte som när du ska till Ikea där du vet innan du kommer dit vad som finns. Så det gör det hela mer spännande (tycker jag iaf).

3. Den främsta anledningen för mig är att jag hittar saker som nästan ingen mer än mig har. Saker som antingen är unika, att det bara finna få av dem eller där de är så gamla att det inte ens görs längre.

4. Den roliga delen med loppis utöver att man får unika saker är att man kan hitta saker som kostar 5kr. Vilket gör att själva löpbandet blir roligt. När vi flyttande in här köpte jag krukor, koppar och vaser för 2kr styck.

En bra loppis ska du kunna gå in med 50kr och komma ut med 5 saker eller en möbel. Det dyraste jag köpt på loppis är min älskade kista som står i vårt vardagsrum. Den köpte jag för 300kr och det är den billigaste kistan jag sett på alla olika loppisar jag varit på. Så stora kistor idag säljs för minst 700kr.

Så i lördags fick en tavla (10kr) som jag blev helt kär i. Det är text om hur man ska bete sig hemma hos andra men det är skriven med ironi vilket gör det hela roligare.
Sedan är det vinglaset/krukan (20kr), jag älskar verkligen denna. Så annorlunda och cool!
Sedan är det den stora glaskrukan (40kr). Den var lite dyrare än vad saker på loppis brukar vara. Men jag tyckte den vad så cool så jag köpte den ändå haha.

Hoppas att jag lyckade övertala några av er att besöka närmsta loppis och ge det en chans!

Likes

Comments

Mer än bara målningen igår blev även våran gamla spegeln omgjord. Tanken var och är egentligen fortfarande att den ska vara vit så vi får se hur länge den får vara grå haha. Men st var riktigt kul att se skillnaden!

Jag hann tyvärr inte fota alla sakerna som vi köpte igår, för vi gick en lång promenad med hundarna och sedan har vi varit på gymmet. Kom hem ungefär vid sex och då vare bara att laga mat och stöda av lite snabbt. Men jag ska försöka ta bilder imorgon så får ni se!
Hoppas ni haft en bra vecka och är taggade på en ny. Jag är iaf sjukt taggad på denna vecka för på lördag är det äntligen fitnessfestivalen!!!!
Njut av de sista timmarna nu hörs vi imorgon igen! Hade

Likes

Comments

FÖRE

EFTER

Idag har vi flängt runt bland olika loppisar här i Nyköping. Jag har fyndat så mycket fint. Tänkte lägga upp lite bilder imorgon när det är bättre ljus.
Självklart pga alla nya saker fick jag ett ryck på kvällen och slipade och målade några av våra dörrar i hallen. Idag tog jag endast utsidan/framsidan och nästan gång blir det insidan och dörren intill sovrummet. Det gick ganska fort och var lite skönt att få kleta av sig lite. Trots att det inte är helt klart, så är jag ändå så nöjd. Haha dock så fick jag göra om några gånger då jag har två små hundar som gärna ville lukta haha och det lämnade lite märken haha. Det som återstår är att jag ska måla ett varv till, och även insidan men måste köpa mer färg bara. Sen är vi klara!
Simon och jag har börjat kolla om Johan Falk (vilket är dem bästa filmerna btw) och ska sätta oss och kolla en film nu. Detta blir fjärde gången jag ser alla i ordning haha. Helt sjukt hur bra dem är, det är som Friends(vänner) man kan se hur ofta som helst och ändå aldrig tröttna på.
Aja hur som helst...Hoppas ni får en bra lördagkväll så hörs vi!

Likes

Comments

Asså hahah herregud va jag ser otrevlig ut i min älskade keps. Men jag älskar att ha den. Tur att jag är supertrevlig under kepsen då haha.
Idag vankas det ben på schemat. Jag är inte så taggad eftersom det betyder att jag måste köra ett lugnt pass med massa tråkiga övningar som ska hjälpa mitt knä... Nemen det är otroligt viktigt att jag verkligen lyssnar på vad min sjukgymnast och doktor säger även om det känns otroligt tråkigt vissa dagar. Så jag ska försöka ha en positiv inställning till detta så får vi hålla tummarna.

Likes

Comments

Idag blev det ingen vanlig träning för min del. Jag körde kondition i lite mer än en timme och jag är helt slut nu. Jag avslutade med triceps och även lite stabilitetsövningar för mitt knä. Tur att man har en mamma som är sjukgymnast, bara att ring och får lite jobbigare övningar när man är klar med sina andra haha.
Något som jag har börjat med är att träna i keps. Förr tyckte jag att det såg så drygt ut med folk som hade keps på gymmet men nu kan jag inte vara utan den. Man slipper tänka på massa blickar och vilka som kollar. Plus att jag kan kolla utan att någon ser hehehe... nemen skämt och sido, jag får en helt annan fokus på mina övningar och verkligen hur många set jag har kvar. Så det är ett starkt tips för er som har svårt att koncentrera er, stäng in er i en keps haha!
Nu är jag hos mormor och ska få middag. Simon har hockeyträning ikväll så han kommer och hämtar mig här sen senare i kväll.
Hoppas att ni haft en bra dag alla, så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Herregud vilken dag. Kom i säng nu och hela min kropp värker av trötthet. Jag har städat hela dagen och sen mitt i städningen hämtade Fanny och Tom mig så åkte vi och tränade. Jag körde axlar och det gick riktigt bra faktiskt.
Sedan var det bara på med att städa igen. Herregud. Skura hela lägenheten från tak till golv. Mitt i allt kom jag på att jag måste äta middag. Så samtidigt som jag städade, skurade och diskade började jag laga middag. Herregud vad mycket bollar jag hade i luften. Jag lagade hemmagjord pyttipanna med stekta ägg till. Lagom till att maten blev klar kom även Simon hem. Herregud med andra ord fick jag i mig middag vid klockan tio eftersom Simon jobbat kväll haha. Men maten var otroligt god, och jag tror aldrig att jag har lagat så mat!
Så min dag har varit riktigt bra ändå, känns så skönt att få sova nu, vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Idag har varit en lång dag, även om jag varit ledig så har jag hållit igång hur länge som helst. Först morgon träning med hundarna, sen träning för min egen del. Sedan tog kvällen (som jag trodde skulle bli lugn) en helt annan vändning. Molly och Bella hade fått massa tovor under magen så jag bestämde mig för att klippa dem. Vad som jag hade tänkt i början skulle bli ett litet projekt slutade med att jag klippte hela molly och Bellas tassar och ben (hon klipptes nyligen). Jag kan säga att jag är helt sluuuuut. Jag sitter i soffan och orkar inte ens svara på snapar typ. Mina händer är helt slut haha. Men jag har två glada hundar hör hemma och det känns skönt!

Btw jag älskar detta filter, speciellt om man spelar in en video, hahaha älskar sången!

Likes

Comments

Dagen började med att jag tog sovmorgon, Simon åkte och tränade. Men jag hade så otroligt ont i kroppen, igen..., så jag valde att sova vidare ett tag. Sen istället för morgonträningen tog jag och mina hjärtan en långpromenad där vi övade lite. Jag älskar att jobba med mina hundar. Molly älskar att göra olika övningar där hon ska göra konster. Men just nu är fokus att stärka självförtroendet hos båda. De är lite försiktiga när det gäller allt, jag vill få dem känna sig starka i dem själva och veta att jag bestämmer och aldrig skulle utsätta dem för fara. Så idag övade vi att gå lösa, där jag skulle gömma mig och de skulle hitta mig.
Bella har fortfarande svårt att förstå hur promenader fungerar när jag ignorerar dem. De ska följa mig och jag ska inte behöva säga åt dem att de ska komma. De ska ha fokus på mig och inte tvärt om. Molly är grym och tycker att det är så kul, och idag var första gången Bella också tyckte det var roligt! De hoppade runt och stannade precis där de kunde se mig, och även när vi mötte andra hundar följde de mig. Hahah det var nog jag som fick bättre självförtroende än dem haha.
Snart kallar gymmet och idag står rygg på schemat. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Simon jobbar kväll denna vecka så jag och han går upp tidigt och tränar varje dag. Så idag gick vi upp vid åtta och drog till gymmet. Min kropp är inne i en lite känslig period så får köra lite lugnt. Jag tror att jag håller på att bli sjuk, känner av som feber i leder och muskler även om jag inte har feber. Så körde ett lugnt pass med massa teknik.
Nu ska vi äta frukost och sen ska Simon åka och jobba och jag ska städa. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi!

Likes

Comments