Hej fina ni!
Igår kom jag fram till Washington DC, efter en fem timmars flygresa från Santa Barbara. Träffade mamma, pappa och Maja på flygplatsen och det var så kul att få se och krama om dom igen. Idag har vi verkligen utnyttjat dagen och fått sett hur mycket som helst, och jag trivs oväntat bra här, otroligt mycket historia och en väldigt mäktig stad.

Vi ska stanna här 3 nätter, innan vi åker vidare mot New York på tisdag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments​Måndag

Skola från 8 till 11 och sen ska jag på möte med social security office i stan for att få mitt amerikanska security nummer. Efter mötet ska jag träna och kolla senaste avsnittet av bron, längtar!

Tisdag
Jobb från 07-12 och sen skola till 16, innan kvällen ska spenderas på biblioteket, och börja packa inför helgen.

Onsdag
Skola igen från 08-14.10 och sen ska jag ner till stan för att handla inn lite grejer till lördag. Ska samt försöka få till ett cardio träningspass och tvätta.

Torsdag
Jobb igjen från 07-12 och sen skola till 16. På kvällen väntas en efterlängtad vinkväll på Wine Therapy i stan.

Fredag
Ledig från skolan, såå skönt. Ska få undangjort så mycket plugg som möjligt, träna och packa klart..

Lördag
Mitt flyg går 05.30 från Santa Barbara airport, och jag ska mellanlanda i Denver innan jag flyger till Washington DC. Hela dagen kommer spenderas på flygplan och jag ska försöka få checkat av en del av plugget under resan.

Söndag
Njuta av att få spendera tid med familjen, äta gott och se vad Washington har att erbjuda.

Vad är era planer för veckan?


Likes

Comments

Vardag

Kärlekstema på Brezza, med tanke på alla hjärtans dag som är på onsdag

Fina Rachel, som också är min lab partner i Environmental Geology <3

Likes

Comments

Vardag


Redan februari? Fattar inte hur tiden kan gå så snabbt. 23 grader ute och solen skiner. Förra året på denna tiden var det iskallt och det regnade i princip varje dag. Eller nu överdriver jag nog lite, men jag är i alla fall lycklig över att kunna gå i flipp flops och inte använde paraply och dunjacka. Nu tar jag helg, och kommer spendera dagarna på stranden, biblioteket och på festligheter då min roomie, Sanna fyller år på lördag. Hoppas ni får en lika härlig helg som mig.

Kram på er!

Likes

Comments


Älskar älskar älskar

Likes

Comments

6769 Del Playa Dr

Dagsfest i IV när den är som bäst!

Likes

Comments


New York
, men också Washington DC
Jag möter min familj i Washington och där stannar vi tre nätter innan vi åker vidare till New York och blir fem nätter. Kommer bli kallt, men fantastiskt, och det ska bli så kul att få se lite mer av USA.
Har varit i New York innan, men då var jag 12 år gammal och allt jag och min syster ville var att få bada så vi åkte två dagar till New Jersey för att vi skulle få som vi ville, haha! Ska bli väldigt kul att åka till Washington också och få se vad den staden har att erbjuda.

Om två veckor ses vi!


Likes

Comments

Vardag


Hur fantastisk är det inte att kunna spendera sin lunch och håltimmar här med musik i öronen, samtidigt som man väntar på att nästa föreläsning ska börja.

Likes

Comments


Första dagen i skolan är över och det känns förvånansvärt bra. Efter en vecka ledigt känns det skönt att komma igång, få inn rutiner och börja studierna igen. Kurserna idag kändes bra, så hoppas resterande kurser blir lika bra. Har varit på Bookstore och köpt alla studieböcker till terminen, och imorgon börjar jobbet. Denna terminen ska jag jobba i cafeterian på campus, så det blir lite annorlunda från första året.

Pratade med Alexsandra igår och hon planerar inn en resa hit till våren. Även Elise och Antonella tänker tanken på att åka hit och det gör mig SÅÅ glad. Längtar ihjäl mig efter att få se deras ansikten och jag fattar inte helt hur jag ska klara mig utan dom detta året. Otroligt hur nära man kan komma andra på så kort tid och hur bra vänner man kan bli.

Ni får ha det så bra så länge, så hörs vi!

Blev en liten tillbakablick från första året i Santa Barbara ♥ ♥

Likes

Comments

Instagram@lisabakkland