Hej på er! Just nu ligger jag i sängen efter en lång dag i Kungsbacka. Åkte dit för o shoppa lite, fick med mig hem massa fina kläder. Blir nog sängliggandes hela kvällen för jag är så trött hahah! Men ni får ha en bra torsdagskväll

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så fint väder idag, så underbart! Nu är det lov vilket är så otroligt skönt. Det är även lördag men jag vet inte vad som händer idag, får väl se vart dagen tar mig. Hoppas alla får en fin dag

Likes

Comments

Jag suger ju på att ha blogg.. men skit samma jag uppdaterar när jag känner för det. Igår så var vi och firade Jessika som fyller 19!!! De va jätte mysigt, vi var och åt på pinchos, så god mat där. Ska dit på söndag igen haha men det är ju så gott. Nu ska jag iallafall käka lite och sen får jag se vad jag gör av denna dan.

Likes

Comments

Är hemma hos Maja nu och tittar på film tillsammans med Signe och Alma. Så mysigt! Hoppas eran dag har varit bra, det har min varit!

Likes

Comments

Hello!

En ny månad och jag tänker att jag ska vara med i denna challengen som är här på nouw. Man kan vinna en resa till London för två, hur nice?

För att va med i denna tävling ska man skriva sina ambitioner i ett inlägg och jag ba ööhhh ingen aning.... men det jag tänker är att jag ska:

Uppdatera regelbundet, mycket bilder och bra kvalité på bilderna. Jag tycker även det är väldigt viktigt att skriva om något som man själv tycker är intressant att läsa. Då tror jag bloggen blir mycket roligare och även personligare.

#nouw30daychallengeLikes

Comments

ännu en gång jag startar blogg, vi får väl se hur länge jag kommer blogga denna gången haha? Förhoppningsvis så håller det länge. Jag tycker att det är väldigt roligt att blogga men har också väldigt lätt för att tröttna på det haha!

Men vad händer i mitt liv just nu då? jo just nu praktiserar jag på Ica och ska praktisera där 4 veckor till, är inne på min andra vecka. Men på fredag ska jag till skolan vilket ska bli kul för att träffa alla classmates som man inte träffat på ett tag nu. Känns som veckorna går så långsamt när man praktiserar men det är väl för att jag tycker det är så tråkigt. Min praktik är även mitt extra jobb som jag jobbar på varann fredag.

Men vi hörs! Ciao

Likes

Comments

Sommaren är tillbaka! Ligger just nu vid havet. Musik vänner och massa skitsnack underbart! Kram

Likes

Comments

Ester Molly och Tora gjorde 10 saker om vad dom tycker om mig, hahah!

1. Lisa kan man bli väldigt rädd för om man inte känner henne (när man känner hon oxå)
2.Hon är världens roligaste!
3.Lisa har värdens bästa humor.
4.Lisa är alltid på hugget
5.Hon älskar att diskutera! Brukar sluta med kaos..
6.Lisa har alltid mycket att berätta
7.Hon älskar att hänga med sin farmor.
8. Lisa är alltid ärlig, ibland lite för ärlig.
9.Lisa har ett härligt skratt.
10.Lisa har världens bästa kompisar!

Likes

Comments