Ja, i Torsdags var det skolfoto som jag skrev i mitt förra inlägg & det gick bra antar jag. Jag hade ett par svarta jeans ifrån Ginatricot och en svart/vit stickad tröja ifrån Rhodos. När jag kom hem så åkte jag, min mamma och min låtsas pappa ner till Norrköping (Ingelsta) för att egentligen bara byta en tröja,men det blev lite shopping också.

Sedan kom fredagen och det va väl en hyfsad bra skoldag. Vi hade bild och det är mitt favorit ämne. Är inte alls bra på att rita men haha vi håller på med roliga saker just nu. Efter skolan så stack jag, Moa, Hedda och Amaliya ner till stan och fikade.


Senare i eftermiddag ska jag åka till en tjej som går i min klass. Vi ska göra klart lite läxor tillsammans, öva till prov och jobba ifatt lite, vilket jag behöver haha.

Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, kanske träffar några eller så ska jag bara ta det lugnt. Jag måste göra klart en sak till redovisningen via datorn här hemma, min lärare mailade över en power Point som ska göras klart. Nästa vecka har vi såå mycket i skolan så jag är jätte stressad men vi håller tummarna att det ska gå bra.


Ha en fin lördag
Kram,
//Lisa

Skolfoto- dagen ⤴️

Ingelsta ⤴️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments