Gårdagen i Stockholm va jätte bra. Vi kom dit ca klockan 1 och började strosa runt på stan och shoppa lite, fikade och tog det ganska lugnt. Jag gick in på Hollister för jag hade ett presentkort dit, men jag gillar inte riktigt Hollisters kläder, dom är ganska typ tråkiga tycker jag men en tröja hittade jag iallafall som jag är jätte nöjd med. Jag gick även in på bik bok och köpte 2 st tröjor. Ginatricot hittade jag inte något på, jag tycker att dom har kommit in med en ganska konstig stil på sistone. Köpte en hoodie ifrån Cubus, ett par Johnny Bulls som jag är jätte nöjd över, en jätte fin höstkofta på H&M osv.
Det är dock ganska jobbigt att gå runt i affärer i Stockholm då det är väldigt mycket folk och varmt inne i butikerna så man känner sig ganska stressad och hinner kanske inte kolla efter det man verkligen behöver.

Men efter allt shoppande gick vi till Jensens bøfhus och åt middag, klockan var kanske ca 18 då. Där satt vi till kl 8 då vi var tvungna att röra oss mot bion då vi skulle se The martian. Den höll på i 2 timmar och lite till och den va faktiskt ganska bra, lite komplicerad ibland men bra var den. Vi kom hem till lägenheten ungefär kvart i 12 och fixade iordning lite för att sova.


Morgonen efter

Morgonen där efter vaknade vi runt klockan 8 och började göra oss iordning för att gå och äta frukost och packade det sista för tåget hem. Vi åt frukost på Coffee house by George och det va jätte gott. Jag beställde en ostfralla, yoghurt med bär och tee. Vid klockan 10 gick vi in och kollade runt lite på Åhléns men hittade inget särskilt där. Sen var det tågresan hem till Katrineholm igen.

Ha en bra fortsättning på lovet nu
Kram,
//Lisa

Likes

Comments