Vill bara säga att jag har bytt blogg, tycker inte alls om nattstad längre. Så om ni vill klicka er in på min nya blogg, så klicka HÄÄR. Har inte hunnit skriva så många inlägg, men det kommer nog att rulla på. Så tack nattstad för en trevlig tid, Får väl se om jag går tillbaka till nattstad....

Likes

Comments

Där dog tv:n, jag som hade velat se en film som gick på den.. puuh. Aja, jag ska väl göra mig nå frukost och sen så ska jag ta och fixa mig, hitta mammas paket, och sen dra upp till mamma & göra i ordningen glasstårtan som jag har lyckats gjort. Så de är därför jag inte är på bästa uppdaden idag, men de få ni leva med! Ciao! 

OJJ, höll nästan på att glömma!! Nu när jag ska börja träna, så ska jag även äta nyttigare. Inget chips eller godis. Ska iallafall försöka. Men är man en godisgris så äre int lätt, men försöka ändra på mina vanor, äta mer sallad till middag (även om jag försöker äta det de flesta dagarna) Och jag ska försöka visa vad jag äter, så ni kanske får nå insperation. :)


Likes

CommentsOj, jag vill göra många saker i sommar. 

- Vill åka utomlands
- Vill festa med fina vänner
- Vill umgås med mina vänner + att ha den bästa tiden ever. 
- Göra massa milkshakes annat gott. 
osv. 
Det finns så många saker jag vill göra, uppleva. Jag hoppas att 2014 leverar mer än vad 203 gjorde. 

Likes

Comments

Godmorrn' nu ska jag verkligen kämpa med träningen, men det har ju också betydelse för vad man äter för något. Så jag har kollat runt lite på internet, och visst de flesta av dom låter ju bara lite gott. Men litegrann skulle man kunna plocka bort. Men jag ska verkligen försöka nu. Dock så hade jag tänkt börja imorgon, men eftersom mamma fyller år och vi ska äta massa gott, så blir det ett "the last time" så vi får se. Ska försöka uppdadera så ofta jag kan, och hur det går för mig. Wish me good luck! 


Likes

Comments


Träna & äta nyttigare - Jag kan väl försöka iallafall, trots att jag är en godisgris och äter allt som är sliskigt så går jag typ aldrig upp i vikt. Men jag vill börja få lite muskler. Sen så kan man ju sluta med att äta godis och chips en fredag, och börja äta frukt, dip och grönsaker istället. Det måste ju iallafall vara lite bättre. Och sen att man går ut och rör på sig är aldrig heller fel. Sen så har jag vissa träningsappar i telefonen så ska börja använda dem, och sen så har jag en massa andra saker. Att gå på gym någon gång i bland är ju aldrig fel. ;) 

2. Göra vad jag vill - I alla år så känns det som något i mig har dragit mig tillbaka, rädd för konflikter med männskor. Men vet ni? I år ska det bli ändring på det, jag ska försöka göra vad jag vill, och inte tänka så mycket. Vill jag åka utomlands till exempel, så ska jag göra det. Man lever bara en gång, och jag tycker att man ska njuta av den tiden man har, man vet aldrig när det är försent

Så de är väl mina två nyårslöften för i år. Det är inte många, men det är två och en av dom är riktigt kämpig. Men jag får iallafall försöka! 

Likes

Comments