Zzzunday!

Då var det söndag och ”jobbångesten” smyger sig fram. 🙈 hoppas ni har haft en trevlig helg?
Jag tänkte bara kika in och uppdatera er lite om hur min helg har varit.

I fredags tog vi det bara lugnt hemma och igår var vi en sväng till Täby centrum för att köpa lite födelsedagspresenter till Fredriks brorsdotter som fyller 2 snart! Vi köpte bland annat fingerfärger,frost lego och en jättesöt liten brun hoodie med en ren på från Hm kids.
Det blev lite krimskrams på en affär som heter som namnet på påsen på bilden ovan. Liten och mysig butik som tydligen från början kommer ifrån Norge.

Dom här ”stråna” i vasen har jag fått förfrågningar om vart dom kommer ifrån och dom köpte jag för 89kr på just denna norska butiken. Visst blev det fint? Dock ska det vara i sovrummet sen tänkte jag.

Unnade mig även en Iphone SE och ett par AirPods. Såå nöjd! Borde ha gjorts för lääänge sedan, då min nuvarande iPhone 7 knappt fungerar 😂

Idag var jag barnvakt en stund åt Tova, vi mös och kollade mest på vloggar. Fasters stora tjej 🥰 hon blir nog en youtuber eller TikTok kändis inom en snar framtid..
Fredrik och Tova hade ler tävling och jaa ni ser ju...Hahaha! 💩

Formbar Västervik har just nu 25% rabatt i samband med kanelbullens dag, om ni uppger ”KANEL25” i kassan. Jag passade på att klicka hem detta från Mateus 😍🙌
Länk till hemsidan finns HÄR

(OBS inget samarbete) Bara ett litet TIPS!

Ha en fortsatt trevlig söndag och ät kanelbullar för mig med! För här hemma blev det minsann inga! 😩😭

Gillar

Kommentarer