V.31

Hej! Här kommer en liten uppdatering kring hur jag mår då.. 🤰🏻

Är just nu i V.31 och går in i 32 på måndag. Då är även våran andra föräldrarkurs.
Idag var min sista dag på jobbet. Min graviditetspenning som jag väntat på så länge blev tillslut godkänd! 👏
Väldigt skönt och behövligt, då jag fortfarande mår så extremt dåligt. Var blandade känslor att lämna jobbet. Kommer sakna alla det kändes faktiskt jobbigt att veta att man ska vara hemma i typ 1 år?! Men jag kommer ju få endel att göra, äså ska försöka passa på att njuta och ta det lugnt nu den sista tiden innan bebis kommer.

Känns bra att jag äntligen får mer tid för att förbereda mig inför allt. Det mesta är fixat, men det känns som om listan aldrig tar slut haha! Vi har ”sparat” dom sista inköpen till black Friday, då vi hoppas på att göra lite kap på rean.

Älskar vaggan!
Ska fixa med sänghimmel och sängkläder så småningom. 😍

Märks det att jag gillar beige? Teddy overallen som ligger i sängen la jag dit inför ett samarbete jag hade med Bromma blocks. Den är från Åhléns. Almanackan var också en del av det hela. Köpte den då det kommer bli fullt upp i början av nästa år och säkert en hel del att komma ihåg.

Mår tyvärr fortfarande lika dåligt som förut med illamåendet. Har även börjat få ont i bäckenbotten, men har köpt ett gravidbälte som jag tycker hjälper väldigt bra mot just det iallafall! :) men det beror ju på att magen hela tiden växer och jag har ökat 11 kg i vikt totalt.

Har varit på tillväxtkontroll och bebis växer som han ska och magen följer måttet. Fick även göra 3D ultraljud och det var väldigt coolt faktiskt 😃 känns som om man har kunnat slappna av lite mera när man vet att allt ser bra ut. Men är såklart väldigt nervös över det hela fortfarande.

2 månader kvar till BF! 💙

Gillar

Kommentarer