Uppesittarkväll och julstök

I morgon är det julafton! 😍👏
Fick äntligen bra besked om att det blir ett litet firande iallafall. Kommer fira med ”en del” av Fredriks familj hos hans syrra. Vi kunde inte vara allihopa, då vi hade blivit alldeles för många. Men vi har iallafall pratat ihop oss och äntligen planerades ett julfirande. Vi blir 6st, då rekommendationerna är mist 8st pga Corona.
Så på dagen i morgon tänkte vi träffa resten av släkten och grilla lite korv utomhus. Senare på eftermiddagen kommer vi andra 6 äta lite julmat och spela julklappsspelet. Kommer bli mysigt, även fast jag såklart gärna hade firat med min egen familj. Detta är första gången jag och Fredrik kommer att fira tillsammans. Men det kommer bli mysigt och säkert trevligt ändå. Men tänk att snart har vi även våran alldeles egna familj! Känns nästan lite overkligt.

Jag och Fredrik gjorde chokladkola som blev såå goda! Dessutom väldigt enkelt att koka ihop. Tar ca 15 minuter. 😍

vill ni ha recept så kommentera gärna!

Köpte 2st glasburkar och satte ett rött band på ena och ett presentsnöre på den andra. Fint va? ✨

Älsklingen fick en flaska rödvin, vinglas, lakrits kulor och en stektermometer av sin chef i julklapp. Väldigt fint faktiskt! Blev såå sugen på att ta mig ett glas vin.. men det får vänta några veckor till.

Ikväll är det uppesittarkväll! Ska ni spela Bingolotto? 😊 hoppas på vinst!

Nu ska jag göra lite peeling, spraytan och måla naglarna och så. I pauserna till Bingolotto ska vi baka Rocky road till i morgon. Så det är full rulle här hemma. Ska slå in kattens julklappar också. Såklart katt ska ha en klapp också.

Ha en bra kväll och julafton i morgon! ✨ 🎁❤️

Gillar

Kommentarer