Tankar..

Måste bara få skriva av mig lite.. men jag är såå trött på den här graviditeten. Har mått dåligt i snart 9 månader.. har spytt VARJE dag, haft järnbrist och känt mig helt utmattad. Nu på senare tid har även han där inne hållit mig vaken hela nätterna, vilket har resulterat i att jag sovit bort hela dagarna och aldrig sett en skymt av dagsljus nästan. Känns som om kroppen skriker efter D-vitamin nu.

kan inte heller förstå att jag snart bara har 4 veckor kvar?! Jag hoppas även dessa veckor går fort. Dock är jag livrädd för förslossningen och vill helst inte tänka på den alls. Har försökt se på förlossningsvideos, men det slutar bara i att jag grinar helt hysteriskt. Vill bara försöka ta mig igenom den så lindrigt som möjligt. Idag är en sån där dag då tankarna bara snurrar och jag känner mig helt ”Down” är ledsen över att inte kunna fira jul med familjen och är ledsen över att må som jag gör. Tände lite ljus och hällde upp lite ”bubbel” och på med musik. Magen verkade lugna ned sig lika mycket som jag själv av detta. Ibland behöver man bara gråta ut och släppa på allt. Hoppas att han där inne vet att jag kommer älska honom, även om jag hittills har hatat att vara gravid.

Tror inte jag är ensam över att känna såhär, utan tror många känner sig nere nu i dessa Corona tider.

Jag hoppas att nästa år blir ett bättre år och att alla får vara friska och glada. Jag längtar så efter att få festa bara EN kväll med mina vänner, äta charkbricka med massor av salami och kanske få ta en cigarett. Längtar även efter husbilssemster med min lilla familj och bebis.
Man får försöka tänka positivt och framåt helt enkelt, för allt blir alltid bra tillslut.

Skål och trevlig helg!🥂❤️

Gillar

Kommentarer