Min helg

Glad Lucia och 3e Advent! 🕯❤️

Idag åkte jag och Fredrik till Sigtuna.
Vi tog en promenad längs vattnet. Det var ganska kyligt faktiskt..mössa och vantar på!

Sedan satte vi oss i värmen på tant brun för en liten ”Lucia fika” ☕️

Det blev ingen traditionell ” lucia fika” med lussebulle och pepparkaka, utan vi båda tog en baguette med latte och varm oboy.
Sedan var vi mest sugna på att testa deras kanelbulle och wienerbröd. Vi delade på allt och det var verkligen gott! Baguetterna var så färska och goda! Väldigt mysigt var det 😍

Bild på tant brun utanför fiket 👵🏻
Faktiskt första gången jag fikade här. Har varit fullt varje gång jag velat fika här och då kan ni ju bara förstå hur populärt det är! Idag hann vi precis få en plats. Vi fick dessutom typ det största bordet och en bit ifrån, så det kändes skönt.

På torget var det lite olika stånd, likande julmarknad. Det var inte så mycket.. men det fanns bord med julsaker och handgjorda kransar, stickat och såklart godis remmar!

Vi fyndade faktiskt 2st superfina ljuslyktor i lite ”retro” för 50kr/st Blir perfekta att ha på balkongen.

Vanligtvis brukar Sigtuna ha en ganska stor julmarknad varje år. Men i år stod det på hemsidan att det blir mindre arrangemang vid varje advent istället pga Corona.

Bild på ljuslyktorna. ✨

Igår var vi även i Täby centrum och handlade lite julklappar. Främst till alla barnen, men vi gick också på varsitt håll och handlade lite till varandra.

Så nu ligger det äntligen lite paket under granen. Såg så tomt ut innan 🙈 nu är det bara snön jag längtar efter! ❄️

Hoppas ni haft en fin helg och Lucia! ❤️

Gillar

Kommentarer