Hotell

För en vecka sedan tog vi in på hotell. Det var planerat sedan länge tillbaka att vi skulle åka, då jag hade sparat en veckas semester och gärna ville hinna ta ut den innan jag går hem på mammaledighet. Passade på att ta den i samband med flytten så att jag först fick vara hemma och boa in mig lite i lägenheten i några dagar.

Vi åkte faktiskt till....Ullared.
Och JA, jag VET att det är fel av oss pga dom nya restriktionerna. Men helt ärligt tycker jag att det var skönt att åka nu, då det märktes att det var mindre folk. Vi går alltid in på eftermiddagen när vi är där, för då brukar det inte vara så mycket köer.
Vi höll avstånd och var noga med handspriten. Köpcentrumet hade till och med öppet extra länge
(till 22) just för att begränsa trängseln. ☺️ vi åkte med största anledningen för att våran son kommer i januari och vi behövde köpa massor till honom och även till lägenheten. Så jag tycker endå att vi hade en anledning (om jag får bortförklara mig lite)

Vi hade egentligen tänkt ta husbilen från början, men då vi ej har vinterdäck på så valde vi att ta in på hotell. Det var faktiskt väldigt mysigt och vi kände båda två att det här verkligen behövdes efter all stress. Vi tog in på
”Gekås Ullared hotell & Motell” som ligger på parkeringen ca 200m ifrån köpcentret. Vi sov där 2 nätter och jag måste säga att frukostbuffén var bland det bästa av allt.. 🙈 Älskar verkligen att äta frukostbuffé! Det fanns äggröra,bacon,köttbullar, frallor med massor av pålägg, frukt, olika müsli m.m det klassiska som det brukar vara.

Vi handlade faktiskt väldigt mycket 😂 men det ska man när man är på Ullared! Jag är nöjd med allt vi köpte. Det blev mycket baby saker, flera lampor till lägenheten m.m lite presenter till våra närmsta. Fredrik hittade jättefina kläder, men jag var mest ute efter ”gravid kläder” då jag ej har några just nu. Men tyvärr hittade jag inga bra.
Får fortsätta köra på lite större storlekar annars! Det har ju funkat bra hittills. Lever i strumpbyxor och långa stickade tröjor/kjolar just nu. Men det passar ju höstmodet endå.🍁

Juste! Dom hade våfflor på frukosten, som man fick göra själva. Dom var helt okej! Gillar mer tunna frasiga.. dom här var tjocka och mjuka 😝men gott som en efterrätt typ ☺️

Köpte självklart den obligatoriska munken och latten från Moa’s Munkeri 🍩
Har haft såna cravings på munkar, så här njöt jag!

Kommer en update om graviditeten snart!
Ha en fortsatt trevlig söndag. ❤️

  • Resor

Gillar

Kommentarer