HOME

Snart 3 veckor sedan vi flyttade!
Kände att det var dags med en liten uppdatering här. Hoppas ni mår bra! 😊

På Halloween helgen flyttade vi in i våran nya lägenhet. Vi bytte som sagt med grannen bredvid, så det blev en snabb och smidig flytt!
Fredriks bror och syster var här och hjälpte oss.
Tror det tog 1h, sen var allt inne. Är så tacksam för all hjälp vi fick och speciellt av Fredriks syster som packade upp nästan allt och inredde så fint i skåpen. Känns så j*vla skönt med mera förvaring och större yta att röra oss på.

Vi ska köpa soffa,soffbord, inreda baby rummet m.m så småningom. Men just nu väntar vi på att dom ska komma och tapetsera om vardagsrummet och ena sovrummet. Jag valde en beige tapet och en helvit. Kommer dela med mig av inredningen och sådant sen när vi fått ordning! 😍 idag fick vi även ett helt nytt handfat.. sedan ska vi även få en ny kyl/frys och en ny ugn!

Och vi har äntligen en balkong! Ingen är nöjdare än mig. 🙌

Köpte inflyttnings blommor till Fredrik sen blev det takeaway till middag! 💐

Ska uppdatera er mer snart om bebis osv.. ❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Låter som en väldigt smidig och lätt flytt och som att ni dessutom bytte upp er, va härligt för er 😊 ska bli spännande att se hur det blir sen med nya tapeterna och ny inredning. Sånt är ju så roligt. Lägg gärna upp namn och nummer på den beigea tapeten sen, letar nämligen själv efter en beige att ha i vardagsrummet men tycker att det är så svårt att hitta den perfekta kulören :-/ ha en bra dag!

nouw.com/missminnea
Lisaannajohanssons
Lisaannajohanssons,

Det var väldigt smidigt och tur hade vi! Speciellt nu när det verkligen behövdes, då vi får en liten om 2 månader. 😍 kan absolut kolla upp vad tapeten jag valde heter. Visar självklart bilder på hur det blev sen, men det kan ta lite tid innan det blir färdigt.

Tack så mycket! Ha en Trevlig kväll! ☺️

nouw.com/lisaannajohanssons