Black week 🖤

Började morgonen med en latte och lite rostisar.
Fyndade faktiskt den här Nespresso maskinen för halva priset! 😍 blev även en brödrost och lite kökshanddukar från Newport. ✨

Idag har jag inte gjort så mycket. Kollade lite vloggar i morse och diskade medans jag lyssnade på podd. För ett tag sedan kom jag in efter en promenad på ca 1h. Passade på att hämta ut lite paket samtidigt.

Jag mår förövrigt fortfarande väldigt dåligt och spyr upp precis allt jag äter hela tiden. Nu är det mindre än 2 månader kvar till bf. Jag hoppas att tiden går fort, men ändå inte. Vi har ännu inte fått något datum för omtepetseringen här och vi har fortfarande vagn kvar att köpa och lite annat.
Vill så gärna börja fixa ordning barnrummet nu och känna att saker faller på plats. Känner mig mest stressad just nu faktiskt. Tycker dessutom att allt det här med Corona påverkar allt väldigt negativt just nu. Kommer t.ex inte kunna fira jul i år med familjen och julbordet på Lejondahls slott som vi brukar gå på är även det inställt.

Imorgon är det iallafall 1a advent och jag har längtat såå mycket efter att få börja julpynta. 😍
Kommer dock få flytta på allt sen när målarna kommer...🙈 vet att folk har börjat pynta tidigt i år, ser julstjärnor och slingor överallt. Jag brukar dock vilja hålla mig till 1a advent. Hur känner ni? Har ni pyntat redan? Jag funderar faktiskt på att klä gran och allt redan i morgon. Granen har vi i min familj annars alltid satt upp dagen innan julafton. 🎄

Nu ska jag kolla vidare lite på all black week rea online.
Det känns bäst att beställa nu i dessa tider, även om jag tycker att man såklart ska stötta butikerna också.

Ta hand om er! ❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Vad mycket bra fynd du fyndat!! så kul att se
nouw.com/majanilssonlundstrom
Lisaannajohanssons
Lisaannajohanssons,

Tack! Jaa det är alltid kul när man kan få något man velat ha lite billigare. Trevlig första advent! 🎄✨

nouw.com/lisaannajohanssons