Header

Var in på Lindex lite tidigare idag och hittade lite fint! En ganska söt Kappa och en klänning, köpte dock ingen av dem för jag ej var säker. Men ska fundera på kappan och kika om den finns i mindre storlek. vad gör ni idag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Är besatt av grått tror jag? 
​​Klicka på produkterna för att komma till den! 

Likes

Comments

Hemma mys hela dagen. Strosat runt i myskläder och varit allmänt chill idag. Bäddat mina nya fina sängkläder jag köpte häromdagen och städat lite. Nu är jag nerbäddad med en smoothie och ska slå på en disneyfilm as usual att somna till haha! puzzzzzz

Likes

Comments

Skor- dont remember, kjol -HM trend top- Bik Bok

Likes

Comments

HUR tänkte jag när jag fick för mig att bli blond? inte nog med att jag började bleka hemma och ALLT mitt långa fina hår gick av så passade jag inte ens i det... värt haha. Så typiskt mig att få för mig saker och göra allt så snabbt som möjligt. Menmen, tillbaka till brunett nu o life goes ooooooon visst?

Likes

Comments

​Letat länge efter ett par knee high stövlar.. Kikade in på Din sko av någon anledning för någon dag sen och bam, där var dom. perfektion (typ). Enda nackdelen är att dom glider av låret lite när man går eller rör sig, men det får man ta. Drömmen är ju ett par gråa från Stuart Weitzman, ​DEM är perfektion for real.

Ni hittar dom på Din sko för 599 :-

Likes

Comments

​Kunde inte låta bli att köpa lite nytt när jag var uttråkad på staden igår i väntan på min frisörtid, lite nödvändigheter helt enkelt.

Likes

Comments

​VARFÖR har inte denna låt uppmärksammats mer? världens finaste låt o video, lovvvvvvve

Likes

Comments