Sista helgen i oktober

God morgon mina favoriter!

Idag är det söndagmorgon och jag ligger i sängen på mitt rum och ska snart ut och springa med Adina. Hur mår ni? Hur är hösten i Stockholm? Jag tycker den ser underbar ut, kanske för att jag har sååå mycket längtan till allt som har med Sverige att göra haha!

Min helg iallafall började torsdagkväll eftersom jag är ledig på fredagar. I torsdags var det ladies night vilket betyder gratis drinkar hela kvällen, så vårt ”gäng” var ute och dansade och drack drinkar. Vi hade jättekul och det verkar som att halloween hade börjat för väldigt många var utklädda. Vi kom hem vid typ 03:00 och somnade på en gång. I fredags var dom flesta väldigt trötta, däremot inte jag😝så jag stack ut och sprang och pratade med mamma och pappa i typ 1 h sen tog jag det lugnt hela dagen och såg serier. På kvällen åkte vi till Ikea för att äta middag och köpa svenskt godis, det kändes faktiskt såå lyxigt.

Igår (lördag) så hikeade vi hela dagen vilket var väldigt kul. Hiken var lagom jobbig och avslutades på stranden. Vi hikeade i kanske 2 h och sen åt vi lunch och sov en stund på stranden innan det var dags att ta båten tillbaka hem. Dom som hikeade var jag, Carro, Adina, Ida, Amanda och 3 tjejer till som vi lärt känna här. Efter Hiken åkte vi hem och åt middag på rummen (vi var sååå trötta efter en heldag med hike och äventyr) men vi orkade oss ner till Festival Walk (shopping mall nära oss) för att se filmen ”A star is born” på bio. Filmen var grym och jag rekommenderar alla att gå och se den😌

Idag ska jag träna och plugga och sen ska vi äta middag inne i Mongkok på ett sushiställe. Sen var sista helgen i oktober slut! Det går fort nu och det gillar jag för då kommer jag hem och får träffa alla er❤️ 54 dagar kvar idag! Ha en skön söndag så hörs vi snart!

Puss från Lippy


  • Nära Tat Hong Ave, Beacon Hill, Hongkong

Gillar

Kommentarer

Tintinlagerstedt,
Så fina bilder😊
Lippyshongkong
Lippyshongkong,