Närmar sig JUL

Godmorgon Söndag!

Hur mår ni? Har ni alla haft en bra vecka? Jag hoppas det :) Jag mår iallafall bra, det är söndag och jag har haft en lugn morgon med lite sovmorgon och sen en joggingrunda. Att träna ute är verkligen något jag kommer sakna när jag kommer hem. Det är så skön temperatur här nu, runt 24 grader varmt och sol till och från, perfekt träningsväder hela tiden alltså. Efter löprundan gjorde jag havregrynsgröt med kiwi och jordnötssmör, tycker verkligen gröt är så sjukt gott och det är helt galet att jag fortfarande inte har tröttnat på det (har ätit det varje dag sen jag kom hit till frukost haha). Medans jag åt frukost kollade jag ett avsnitt av Gilmore Girls på Netflix. Det har blivit min favoritserie, den är så mysig och man mår bara bra av den. Sen kan det vara så att det var mamma som tipsade mig om den och jag tänker väldigt mycket på henne när jag ser den, för vi har lite samma relation som de två huvudkaraktärerna. Jag ser nog två avsnitt Gilmore girls varje dag och det är min favvo stund och mitt sätt att slappna av här. Senare idag ska jag träffa Amanda inne i Mong Kok och vi ska göra lite julklappsshopping och äta middag. Jag har alla mina julklappar klara men eftersom jag saknar min familj så mycket så har dem tur i år för det blir mycket julklappar till dem pga av saknad haha. Innan jag möter upp Amanda tänkte jag plugga också för jag har mitt första quiz på tisdag som jag är lite nervös inför men det kommer nog gå bra! Jag sitter på mitt rum och pluggar och då kan jag kombinera det med lite naps och serier så det blir lite mysigare hehe.

I veckan har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har haft mycket plugg och suttit med grupparbeten. Jag har haft kör och volontärat som tomte i Svenska Kyrkan på deras julmarknad. Det var så gott att få äta hembakat och få ännu mer julfeeling. Jag har varit i Shenzhen med Rebecka och shoppat massor, det var min tredje gång där och jag och becka shoppade tills vi inte orkade mer haha (8 h klarade vi där). Jag har även haft min första presentation inför klass och det fick faktiskt väldigt bra, det är så skönt att börja kunna bocka av saker nu, då känns det verkligen som att man närmar sig slutet haha. Hur sjukt är det att jag har längtat hem varje dag men fortfarande har stannat kvar?! Jag är så stolt över mig själv att jag inte har gett upp även fast jag har tyckt att det här utbytet är sååå jobbigt och påfrestande. Jag klarar det här och det är skönt att veta att jag faktiskt gör det, men utan stödet från min familj och framförallt en kompis (LINA GERMER) så hade jag nog inte klarat det. Dom peppar mig varje dag och hjälper mig att vara positiv, det är jag evigt tacksam för, ni är underbara.

Igår när jag pratade med mamma och pappa började jag gråta av tanken att få komma hem, att det faktiskt bara är 33 dagar kvar tills jag är hemma. Jag tror verkligen att känslan av att komma hem kommer vara så härlig att utbytet var värt bara för att få känna den känslan. Den kommer vara så härlig på många olika sätt, 1: för att jag är hemma i Sverige igen, 2: för att jag får träffa min familj och vänner, 3: för att jag klarade av att vara på utbyte och 4: för att det är jul och julafton dagen efter (julen är min favorit tid på året), 5: för att jag ska få resa med min familj och farmor och farfar i 2 veckor och bara hänga, mysa och umgås med dom, det känns EXTREMT lyxigt!

Lite mer än 4 veckor kvar och 5 quiz och sen är det min verklighet, håller redan på att spricka av längtan.

Nu ska jag fortsätta och plugga till Quizet som är i Food and Fashion kursen och sen promenera in till Mong Kok. Vi hörs och faktiskt ses snart.

Love U, Pussar Från Lippy.


Gillar

Kommentarer

Tintinlagerstedt,
Gulligt Filippa så kul läsning💚💚💚