FÖRSTA ADVENT 🤶🌟🎅

God morgon på er och GLAD FÖRSTA ADVENT!

Hur sjukt är det inte att det är första advent idag? Har ni bakat lussebullar och pepparkakor? Det hoppas jag ni alla har gjort för jag hade dödat för att få äta det idag hehe. Min adventsmorgon har inte varit så julig kanske men den har varit väldigt god och mysig ändå. Jag började med att springa på morgonen i 24 grader och sol, riktigt skönt att få lite färg samtidigt som jag tränar. Efter träningen mötte jag upp Adina för att äta adventsbrunch på Grassroots Pantry som ligger i SOHO. Vi åt avokado och äggmackor, matchalatte på OATLY havredryck (såååå saknad) och en yogurtbowl med granola, kokos och cashewsmör, riktigt bra brunch med andra ord. Nu sitter jag på NOOD och ska snart börja plugga. Ikväll ska jag äta middag med mina nya Hong Kong kompisar och min tyska tjejkompis Alessia.

Den här veckan har varit mysig, rolig och hektisk faktiskt. Jag har avslutat två hela kurser och haft en tenta i Retailkursen som faktiskt var ganska så svår men jag tror absolut att jag klarar den. I onsdags kom Adina över till mitt och Carros rum, vi åt middag tillsammans och såg julfilmen - En underbar jävla jul, riktigt rolig julfilm för er som inte sett den. I torsdags firade vi tenta och avklarade kurser så vi gick ut och åt middag på Oolaa, jag lyxade med både bubbel och efterrätt. Fredagen bestod av plugg, en intervju med praktikplats och middag och biomys med Adina. Vi såg den nya Robin Hood filmen och den var sjukt bra, spännande med många bra skådespelare, ett bra biotips! Igår (lördag) blev det en stranddag med Adina, vi åkte till Shek O beach and village där vi solade (badade inte, för kallt) och åt Thaimat. Dagen var välbehövlig med tanke på att jag har hunnit bli blek och behöver vila upp mig för tentaperiod. Jag älskar helgerna när det är mycket att göra och när vi hittar på saker för då är det inte lika jobbigt att ha "tråkigt" under vardagarna.

Veckan som börjar imorgon kommer gå ut på plugg, plugg och plugg, MEN det gör inte mig så mycket för jag tycker kurserna är rätt roliga och på måndag och tisdag har jag och Adina planerat in roliga middagar innan hon åker iväg till Thailand i en vecka (hon är typ klar med skolan). Jag kommer sakna henne väldigt mycket för Adina har blivit min trygga punkt här i Hong Kong och får mig att må så bra. Hon är en fantastisk tjej och en kompis som jag hoppas jag har kvar hela livet. Vi gör så mycket kul tillsammans och det kan vara allt ifrån att träna, plugga, äta eller bara ses på en cola och snacka. Adina är bra hon <3

När Adina är i Thailand ska jag försöka få så mycket gjort som möjligt och lär köra middagsdejter med familjen på facetime, (Carro och Amanda) är också i Thailand fast på ett annat ställe så det blir några ensamma dagar i veckan men det är fine :). Svenska Kyrkans luciatåg är på lördag och jag är ju med i kören så det blir roligt att få gå ett luciatåg.

Idag är det 20 dagar tills jag åker hemåt och Mamma och Jonatan skickar bilder till mig på hur fint dom har julpyntat huset. Det ser så sjukt mysigt ut och gör att jag längtar ännu mer, det kommer verkligen bli magiskt att få komma hem till ett sånt fint hus och till den bästa familjen som någon kan önska sig.
Hoppas ni alla får en fin advent och en härlig vecka i Sverige.

Pussar och kramar från LIPPY

  • Dagboken
  • Nära Shelley St, Central, Hongkong

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.68