FINALS week

Heeej på er!

Nu är det söndag igen och jag tänkte skriva ett litet inlägg med lite update från Hong Kong :) Har ni haft en bra vecka? Det har jag haft iallafall även fast den kanske inte har varit så händelserik haha (mest plugg nu faktiskt). Det börjar dra ihop sig i skolan och det börjar bli dags för alla prov. Denna vecka hade jag en presentation och ett prov, jag tror att provet gick bra och det är skönt att ha 1/5 klart. Veckan som kommer nu har jag prov på presentation på tisdag och prov på torsdag. Det är även min sista vecka med lektioner, sen är det endast egna studier till det 3 resterande proven som är 14, 17 och 19 december. SEN ÄR JAG KLAR, WIHOOO! Längtar så mycket. Men fram till dess så är det rätt plugg som ni kanske förstår :) Det ska bli så skönt att inte ha fler lektioner och kunna schemalägga lite mer själv. Jag brukar vilja sitta på mysiga caféer och plugga och mitt favorit ställe ligger i Wan Chai på Hong Kong ön. Ställer heter Nood Food och det är lixom yoga feeling på stället och dem serverar bara hälsosam mat och så gooottt kaffe, så det lär bli mitt andra hem i två veckor. Men nog om skola och plugg!

Jag har haft kör som vanligt denna vecka och vi övar som bara den för Luciatåget som är om 13 dagar. Jag har även haft myskväll med Adina, Ida och Carro vi satt på mitt och Carros rum och åt middag tillsammans och åt godis och pratade. Det har faktiskt blivit kyligare här så det är inte så skönt att sitta ute på kvällarna längre men fortfarande kanske 18 grader på kvällen så jag ska inte klaga haha. I fredags satt jag och pluggade tillsammans med tjejerna på Nood för sen göra lite Black friday shopping med Amanda och Carro. Vi åt sedan middag på ett hamburgarställe som hade extremt goda tryffel pommes med ost, det och varm choklad blev min middag, sjuk kombo men det funkade! Sen shoppade vi lite mer och åt glass på Mcdonalds. Igår satt jag med Adina hela dagen i skolan och pluggade sen gick jag hem och sov för att vi skulle äta en sen middag ute för att de andra hade varit i Shenzhen och shoppat. Vi åt på en italiensk restaurang som hette Posto Publblico, det var väldigt bra! Jag åt en så god Carbonara och drack ett glas vitt vin som också var oväntat gott faktiskt (jag är ju inte riktigt en vin drickare). Sen tog vi en drink på en bar i Soho för att sen åka hem och sova :) Mysiga kvällar denna vecka helt enkelt. Som vanligt springer jag varje morgon och det är riktigt kul för det börjar gå bra och jag tror att löpning kan vara min sport hehe.

Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik i skolan (man får faktiskt göra det, det är ju mindre än en månad kvar till julafton), skriver ett blogginlägg och ska snart sätta igång med att plugga Retail Management. Sen ska jag och Adina gå promenad till ett sushiställe som heter Genki, jag skrev om det tidigare (där sushin kommer på tåg), sen tänkte vi köpa kaffe på Starbucks och promenera ner till Victoria Harbour och se Hong Kongs Skyline, det är en av mina favorit platser i Hong Kong.

Idag är det 26 dagar tills jag kommer hem och mindre än 4 veckor, ny vecka, nya tag och snart är jag hemma!

Hoppas Alla får en fin söndag, hörs snart igen!

Puss Från Lippy


Lite skillnad på övergångsställen i Hong Kong och i Stockholm haha!

Gillar

Kommentarer

IP: 216.18.211.234