5 veckor och 6 dagar

Godmorgon alla härliga!

Nu har jag precis vaknat och ligger i min säng. Jag kollar runt på datorn, fixar med bilder och jobbar lite med videos som jag ska sätt ihop till olika vloggar från Hong Kong. Min tanke är att det ska bli som en liten miniserie som är klar till jul med typ 6 avsnitt :) Det låter väl rätt kul? Jag försöker också komma på vad jag ska göra idag, det är ju ändå lördag. Jag har egentligen en del saker jag skulle behöva göra, exempelvis som lite plugg, tvätt och annat tråkigt hehe men vi får se om det blir av, har svårt att göra sånna tråkiga saker på en lördag. Imorgon ska vi tjejer iallafall gå och bruncha på ett ställe som heter olalaa, spännande och se om det är bra, tror det blir trevligt och gott! Vad ska ni göra där hemma? Vad hittar man på mitten av november i Sverige? :)

Idag är det 5 veckor och 6 dagar kvar, alltså totalt 41 dagar kvar av utbytesterminen. Det känns faktiskt inte så länge även fast det kanske låter mycket. Alla här (iallafall i mitt gäng) har mycket hemlängtan nu och börjar känna sig rätt klara med Hong Kong och Asien vilket också är skönt! Jag tror också det har att göra med att det börjar bli väldigt juligt här borta med julpynt och julmusik i butikerna då får man ännu mer hemlängtan för att man faktiskt inser att vi snart får åka hem. Ytterligare en anledning kan också vara att alla har mycket i skolan nu fram till början av december och det är ju aldrig kul haha, då vill man hem. Men hursomhelst snart får vi åka hem och det känns så overkligt, jag tänker varje dag på hur det ska bli att träffa familjen på arlanda, alltså wow vad kul det kommer bli, dagen innan julafton också, det är ju för perfekt.

Veckan som gått så har jag pluggat en del, haft filmmys med Adina (Carro bor med sina föräldrar som är här på besök), ätit sushi som kommit på tåg till bordet (kommer bilder), promenerat genom hela kowloon, gått på kör, hikeat Hong Kongs högsta peak och ätit på min favorit restaurang The Cheesecake factory, Det har varit en rolig vecka och jag tycker att jag har sysselsatt mig bra dessa dagar.

Den kommande veckan som kommer nu så måste jag plugga mer än förra veckan tyvärr. Jag har kör på tisdag med kyrkan inför luciatåget samt ska jag hjälpa kyrkan med en julbazar på lördag. Det ska däremot bli så roligt för då kommer vi sälja glögg och svenskt julgodis så det ser jag verkligen fram emot. Sen ska jag försöka hinna gå på bio och kanske även en till hike, jag tycker verkligen det är så kul att hikea.

Det blir kanske bara ett blogginlägg i veckan nu för jag har inte så mycket att skriva om haha när endast hänger runt här i Hong Kong men jag ska göra mitt bästa med att hitta på saker så jag har något att skriva om. Nu bestämde jag mig för att faktiskt gå ner och tvätta och springa på gymmet medans maskinen är igång. Hoppas ni alla får en trevlig helg! Saknar er alla!

Puss från Lippy!

Gillar

Kommentarer