3 ADVENT & SISTA SÖNDAGEN I HK

Good Morning 🤶🌟

Nu är det söndag igen och jag har precis varit ute och tränat med Adina. Det är tredje advent och sista söndagen i Hong Kong. Det känns faktiskt lite konstigt. Jag har hela tiden tyckt att tiden har gått långsamt men nu när det är 6 dagar kvar så känns det som att hela utbytet har gått fort?!? Hjärnan är verkligen konstig, jag har längtat hem hela tiden men nu känns det lixom lite sorgligt att det snart är slut.. Det är tydligt att jag verkligen inte kan styra eller kontrollera mina känslor haha.

Men hur mår ni? Har ni mycket julfeeling?! Hoppas ni har det, det är ju ändå tredje advent🤶 Jag jobbar på att få det genom att lyssna på jullåtar, se julkalendern och se på julfilmer. Det fungerar okej haha, men är helt säker på att jag kommer få det direkt när jag landar i kylan. Jag har sett att det är mycket julmingel hemma i Stockholm och det saknar jag. Jag älskar att gå på dessa julevent, julbord och minijular🌟🌟 Jag, Adina, Carro, Ida och Amanda har iallafall firat lucia i torsdags med glögg, pepparkakor och annat julgodis! Det var väldigt mysigt 😍 vi sågs alla på vårt rum och hade en liten minibuffé av godsaker. Utöver det denna vecka har jag återigen varit på Cheesecake Factory och ätit middag, jag har shoppat kläder till julafton och haft en tenta. Tentan var ganska lätt och jag tror att jag kommer klara den bra! Nästa tenta är imorgon och den sista är på onsdag🤟 Så fram till onsdag är det plugg som gäller tillsammans med träning och matkvällar på rummet med Carro.

På onsdag ska vi fira att skolan är klar och gå till vår favorit restaurang Chóm Chóm. Det ska bli så kul och jag ska fira ordentligt att jag genomförde hela utbytet även fast jag har tyckt att det varit sååå jobbigt men kul och så sjukt lärorikt också. Jag tror att utbytet har gjort att jag har växt och utvecklat mig som person väldigt mycket. Jag vet nu att jag klarar av det mesta bara jag bestämmer mig för det. Otroligt skön känsla faktiskt. Är så stolt över mig själv, visst ska jag vara det?

På torsdag ska vi bara hänga runt i Hong Kong och njuta av första dagen på jullovet som kommer vara 1 månad långt för mig!! 🙈 Vi kommer nog äta julbord på den svenska restaurangen The Flying Elk men det är sista kvällen som alla är kvar i Hong Kong. På fredag åker både Adina och Amanda och Ida får besök från Sverige. Jag och Carro lär bruncha, shoppa och packa ihop vårt fina rum och göra det fult igen för vi får inte lämna kvar några personliga saker även fast jag vet att nästa studenter som ska bo i det rummet hade föredragit våra saker, men det är bara att slänga! Kommer verkligen inte få med något annat hem än mina kläder haha. Har börjat packa och det kommer bli kämpigt att få med allt hem men det SKA GÅ!

Sen på lördag börjar hemresan till Sverige. Jag och Carro kommer åka till flygplatsen runt 20:00 på kvällen (vår tid) sen går planet runt midnatt men vi vill ha mycket tid att hänga på flygplatsen och tax free shoppa, äta middag och dricka mycket bubbel!!! Sen flyger vi ca 12 h till Köpenhamn för ett stopp i 2 h och sen sista korta flyget från Köpenhamn till Stockholm!! Vi landar 09:10 på söndagmorgon (svensk tid) och då är det ÄNTLIGEN DAGS för mig att få träffa ALLA i min familj♥️♥️ Har inte träffat Fabbe sen den 25 Augusti och resten av familjen sen den 17 September!! Jag kan inte ta in att det händer haha jag tror att det kommer vara den sjukaste känslan jag har varit med om, för OJ vad jag har saknat dom. Gud börjar gråta nu när jag skriver när jag tänker på att jag ska få krama dom om exakt 1 VECKA!

Det sista inlägget blev känsligt för mig och det blir ett litet inlägg till när jag kommer hem, men det var det sista inlägget skrivet från Hong Kong. Så roligt att ni har velat läsa bloggen under tiden jag har varit borta och jag tror att jag själv kommer tycka det är väldigt kul att gå tillbaka och läsa sen❤️🤶

God Jul och Gott Nytt År på er alla fina ❤️

Puss Från Lippy

  • Dagboken
  • Nära Tai Woh Ping, Hongkong

Gillar

Kommentarer

Tintinlagerstedt,
Längtar💚💚💚