Väggfärger hemma hos migJag får alltid så mycket frågor om väggfärgerna som vi har här hemma. Och jag förstår att ni vill veta för dom är verkligen harmoniska. Man tröttnar inte och det går att kombinera med så mycket fina färger till dom.


Så vi börjar med tv-rummet som ni ser här ovan. Den färgen heter Varmgrå och kommer från Jotun.
Färgen som vi har inne i sovrummet/vardagsrummet heter keramik och kommer från Alcro.Även den här färgen är keramik från Alcro. Så den skiftar lite i färg. Mellan greige, grå beige. Så himla fin.Keramik från AlcroDen här heter mussla också den från Alcro. Den är i samma "familj" som keramik men lite mörkare.


Och här ser ni också mussla från Alcro.Det var lite om färgerna hemma hos mig.

Just nu håller jag på och färdigställer tonåringens rum här hemma som får Japan-tema. Det är nämligen den önskan som tonåringen har.

Kika gärna in på min instagram @lindaabrahamsson_ där jag har lagt ut i händelser hur det ser ut just nu.Ha en fortsatt mysig kväll!


KRAM


Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
men hur snyggt har du inte hemma då 😲nouw.com/josefinelouise
linzoshouse
linzoshouse,
men gud tack va snäll du är!nouw.com/linzoshouse
imjulietteblack
imjulietteblack,
så fiiina färger och så inspirerande. Har funderat länge på vilka färger jag ska använda till min lägenhet och det här inlägget har gjort det så mycket enklare för mig nu! <3 <3 😃 nouw.com/imjulietteblack
linzoshouse
linzoshouse,
Härligt att du hittade lite inspo hos mig. Kul!nouw.com/linzoshouse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229