Under uppbyggnadHej!


Idag har jag varit ledig och fixat lite här hemma, gjort ärenden och handlat mat. Så skönt med dessa lediga fredags som jag har. Dom är verkligen guld värda.

Det här rummet är under uppbyggnad och jag börjar äntligen få till den mysiga känslan som jag eftersökt. Det saknas en matta, lite mer belysning. Och en platsbyggd bänk. jag fyller ju snart år så jag tänkte M kunde bygga den till mig i födelsedagspresent, bra va?!


Innan jag åkte och handlade mat så svängde jag in en sväng på stadsmissionen i stan, jag tänkte att något kul kanske det finns. Och ja, visst fanns det. Två fina stolar stod där så fint. Roffade åt mig dom och betalade. In med dom i bilen och tänkte väl inte så mycket mer på dom.

Väl hemma ska jag göra rent dom och kikar efter en stämpel eller liknande. Och visst fanns det ett märke på dom. Det är nämligen Gemla Diö stolar. Jo jag tackar, jag betalade 160 kronor stycket. Snacka om att jag gjorde ett fynd.


Nu ska dom bara få ny färg eftersom dom är lite slitna, även ny klädsel ska det bli och jag känner mig sugen på mocka.


​Det är dom stolarna med gul sits som jag fyndade idag. Den stolen med lurvet är också från second hand butik. Hittar inget märke eller dylik på den, men börjar faktiskt undra om det också kan vara en Gemla......fin i vilket fall som helst.


Taklampan ska höjas en aning, men jag tror den ska sitta lite på sidan. Jag tycker det är snyggt.


En matta under detta bord behövs och jag är lite sugen på en kelimmatta. 


Här hemma är det mysfaktor. Lugnt och skönt, musik i högtalarna bara fredagslunk, så skönt. Önskar er en mysig kväll!


KRAM 


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229