Så va dom äntligen här

Innehåller affiliate-länkar


Hej på er!

Nu blev det en sån där paus här igen. Jag har inte haft motivationen och då blir det så tyvärr.

Men nu är jag här igen och hoppas på att vara kvar.

Det har kommit lite nytt till vårt hem. I vardagsrummet har vi byggt en platsbyggd bänk och nya soffor har tagit plats. Och jag är så himla nöjd över dessa. Färgen är verkligen så snygg. Finare i verkligheten. Det är ju ett litet, eller stort, lotteri att köpa soffor på nätet när man varken har provsuttit eller sett färgen.

Men som sagt dessa soffor är verkligen supersnygga.


Dom är köpta hos Ellos och ni hittar dom HÄRNu ska vi bara försöka hitta en matta. Den behöver vara minst 2x3 men gärna lite större. Den som ligger här nu är alldeles för liten. Men det finns ju så himla många fina och välja mellan, så valet blir inte lätt.Idag tog jag mig ut på lite ärenden i hopp om att hitta lite saker till en sänggavel som jag tänkte bygga.

Men kom hem tomhänt. Skulle även storhandla tänkte jag, men efter att ha varit in i flera butiker för att köpa saker jag hade tänkt, men inte hittade något av det, så tappade jag lusten till att storhandla också, skratt. Det var även så himla mycket folk u butikerna och ute på vägarna. Så jag fick lite panik. Jag blir lätt stressad om det är för mycket som händer runt mig.

Så jag satte mig i bilen och åkte hem till vår lilla "by" och gick in och handlade lite smått och gott där istället. Så tar jag storhandlingen en annan dag.

Eller om vi kanske köper mat på nätet som vi hämtar upp. Det är ju så himla smidigt att sitta hemma och lägga i varukorgen. Inget extra hamnar då i kundkorgen. Bara det som vi faktiskt behöver.Ha nu en mysig kväll!


KRAM

Gillar

Kommentarer

NataliaP
NataliaP,
Inredningsfix
Inredningsfix,
så fina färger du har i ditt hem!!nouw.com/inredningsfix
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229