Offline-köksmys


Den nya äggklockan från Zones SINGLES-kollektion har skapats för analog kvalitetstid i köket – ensam eller tillsammans med dina favoritkockar.


Matlagning behöver inte vara stressigt eller tråkigt. Tvärtom. Parkera de digitala tjänsterna och njut av en ostört frizon för gastronomiska experiment – tillsätt kärlek och närvaro.


Äggklockan pockar bara på din uppmärksamhet när bak- eller tillagningstiden har gått. Och om du behöver en paus själv – greppa tag om den smarta öglan och ta med dig äggklockan ut i trädgården eller till soffan.


Zones fasta designteam VE2 står bakom designen, och äggklockan finns i de klassiska färgerna black, warm grey och cool grey – och de lite mer livliga emerald och lemonade.

SINGLES är en kollektion med flirtig design, skapad av Zone Design i samarbete med innovativa danska designers. Det är en nytolkning av välkända produkter som inte har satts till världen för att imponera utan för att bjuda in. Singles når ut i butikerna i färgglada droppar – en i taget – där de kommer att charma in sig hos dig som älskar stark och förförisk design.


Glöm bort tiden: Den nya äggklockan från Zones SINGLES-kollektion påminner dig om när kakan är klar och steken är mör. Så får du plats för omsorg och närvaro.


Gillar

Kommentarer

lindasofieolsson
lindasofieolsson,
såå fina de är <3nouw.com/lindasofieolsson
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
en så snygg detalj till käket 🍃🙌🏽nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229