Lillemans rum

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller annonslänkar


Det är här min minsta prins bor.

Tidigare var det ett rum som vi gjorde iordning till tonåringen. Men han har nu fått det största rummet och lilleman fick flytta in här. Han gillar det verkligen, jag med. Det är väldigt mysigt att ha halva rummet på höjden. Vi valde att lägga en heltäckningsmatta på övre delen så det skulle bli lite mysigt när man sätter ner fötterna, eller kanske ligger på golvet och tittar på film. Och peppar peppar, ännu har ingen spillt på mattan, något som jag trodde skulle ha hänt för länge sedan. Men å andra sidan så går det ju att torka rent.


Färgen på väggen är en härlig grön nyans från Jotun som heter "green harmony" och nog ger den harmoni till rummet. Jag som annars är så färglös i min inredning chockade mig själv lite när jag valde denna. Och har inte tröttnat heller.


Rullgardinen är köpt på Ikea. Taklampan från afroart, stolen från loppis, sängkläder HM, vägglampa finns HÄR kommer från housedoctor. Sängbord Kartell och kruka ikea ( finns ej mer ) matta Madam stoltz. Vita lampan finns hos Granit
​Skåpen är från ikea och heter bestå. Dom står i framkant och sen är det reglat en hel del bakom och sen har vi lagt två lager med spånskiva uppepå. Det blev stadigt och bra. 

Fördelen är att det blev en hel del yta till förvaring. Eller det kanske inte är någon fördel förresten, mer en nackdel. Eftersom man då har förmåga att stuva undan saker. Istället för att göra sig av med det.


En glimt inne hos lilleman denna onsdag. 

Hoppas ni mår bra!


KRAM

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
Men gud så mysigt! 🥰nouw.com/aliciasmood
sweetwords
sweetwords,
linzoshouse
linzoshouse,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229