Konstiga drömmar


Hej!

Man bara måste älska söndagar. En dag att bara slappa och mysa. Inatt har jag drömt så himla mycket konstigt så jag har inte sovit så bra. Fyra olika drömmar kommer jag ihåg.

Jag har varit på marknad, varit på badhuset och lyssnat på två italienare som haft underhållning, blivit kidnappad och gjort mig osams med släktingar. Behöver jag säga att det var skönt att vakna, skratt.


Jag har jobbat alldeles för mycket dom senaste dagarna så idag är det bara vila som gäller så jag orkar med en ny vecka som börjar imorgon. Jag är verkligen galet trött idag.

Vi ska åka iväg och veckohandla lite senare. Och kanske hinna springa in på en loppis. Skulle vilja hitta en stol till som passar att ha vid matbordet i vardagsrummet. Och har jag tur så står den där och väntar.


Ute är det fint höstväder. Sol och friskt.

Så kanske en promenad skulle sitta fint. Det är dessutom en perfekt stund att lyssna på podd. Om jag lyssnar på podd när jag ska sova så somnar jag alltid och minns inte vad jag lyssnat på. Så att lyssna vid promenader är det bästa för mig.


Nu ska jag gå och fylla på kaffekoppen och se vad resten av familjen pysslar med. Det är lite för tyst i huset. Så jag undrar om det är några som somnat om.


Önskar er en fin dag!


KRAM


Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Vart är lampan från? 🥰🍂 ta hand om dig ❣️nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229