Jag ser ett slut


Hej på er!


Denna helg har verkligen gått i ett. Det har fixats och det har städats, det har målats och det har grejats. Men nu äntligen börjar det bli ordning under detta tak och det känns så himla bra!


Tonåringens rum är snart färdigt. Vardagsrummet är iordning. Köket är städat, tvätten vikt. Det har målats både på träplankor och på mig själv, ja jag kladdar alltid när jag målar, förstår inte hur jag lyckas.


Ja ni hör ju, det har funnits att göra denna helg.Vår lilla matplats i köket som saknar en sittplats. Ja så kan det bli när det flyttas om och säljs stolar, då blir det en för lite, skratt.

Men som tur är går det ju att ta en stol från barnens rum när vi ska äta. Och en till stol ska såklart inhandlas, Men leveranstiden var galet lång, åtta veckor....vem kan vänta så länge?

Apropå stolar. idag har jag hittat en superfin stol till tonåringen som han ska ha vid sitt lilla skrivbord. Jag tänkte ni skulle få se den imorgon.Nu är det dags att ta tag i det sista fixet innan det är dags för tv:n. Lillemans väska ska packas och kläder ska läggas fram. Alltid så skönt att förbereda kvällen innan. Tycker inte ni?


Ha en mysig söndagskväll!


KRAM


Gillar

Kommentarer

Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Så snyggt 😊nouw.com/beatrixerixon
josefinelouise
josefinelouise,
älskar stolarna! valde mellan dom och rosa när jag inhandlade mina nya till köket 😊nouw.com/josefinelouise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229