Jag lovar


Varje år så har man ju ett löfte inför det nya året.

Jag tror dom flesta har det och jag är inget undantag. Varje år så lovar jag mig själv samma sak. Att jag ska ta hand om mig själv mer. Ni vet, äta sunt, motionera.

Vilket i sin tur resulterar i att man känner sig fräschare och på köpet kanske går ner lite i vikt och det gör att man tycker det är roligt att ta hand om sitt yttre också.

Köpa snygga kläder, fixa håret mm.

Jag tycker ju om att klä mig snyggt. Men när inget sitter snyggt på min kropp. Ja då är det heller inte så himla roligt att köpa kläder. Eftersom jag vet att det inte blir bra.

Jag har så mycket plagg i min garderob som jag inte kan ha. Men jag har inte gjort mig av med dom eftersom jag har tänkt att jag i framtiden ska ha dom igen. Den framtiden kommer nu.


Varför misshandlar jag min kropp såhär? När jag vet vad som är bäst.


Varje gång jag lovar mig själv det här sunda livet...så tappar jag det efter en månad eller två.

Men den här gången. Ja då lovar jag mig själv att nu får det vara nog. I mitt jobb så bär jag mycket. Springer i trappor. Och jag känner att jag inte orkar. Och för mitt eget bästa så ska det bli en bättring på min hälsa. Det bara måste bli det.Ska det vara så himla svårt?

Ja tydligen...eftersom jag alltid faller tillbaka i osunda vanor.

Helger måste vara dagar då jag får unna mig något gott. Det behöver ju inte betyda att man vräker i sig allt för den skull.


Ikväll gjorde jag detta goda. Sojabönor, avokado och crabsticks. Mums!
Gillar

Kommentarer

MiHome
MiHome,
Ser gott ut! Jag ger aldrig något nyårslöfte för jag kan aldrig hålla de 😝 jag håller tummarna för dig! 🤗 nouw.com/mihome
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229