En liten mal i familjen

Innehåller affiliate-länkar


Här hemma har vi en som älskar att läsa böcker. Det är inte jag...utan vår äldsta pojk. Han läser tjocka böcker, ni vet tegelstenar som Harry Potter på sisådär 1000 sidor. Jag själv skulle inte ens titta åt en sån bok. Han har även läst Harry Potter på engelska, galna unge. Men han tycker inte det är konstigt alls. Han gillar ju att läsa. Och han läser ut böcker fort. En riktig liten bokmal.


Och härom kvällen ville han läsa igen. Letade i vår fullproppade bokhylla och hittade faktiskt en bok han inte läst. Vi såg i slutet av boken att det fanns en serie. Så jag klickade genast hem dom andra böckerna också. Nu är han helt fast och det är inte svårt att få honom att gå och lägga sig på kvällarna. Han vill ju så gärna veta hur det går.

Nu läser han alltså dessa böcker och det är lite spänning i dom. Lite mysko saker händer. Jag ska nog också läsa dom, om jag vågar...haha.

Är det något jag gärna köper i mängder så är det böcker. Visar barnen intresse för att vilja läsa en massa, ja då köper jag dom. Jag vill att barnen ska kunna ha mycket valmöjligheter. Och ibland så läser faktiskt den äldsta böckerna om igen. Den lilla mannen, ja han snöar ju in sig på samma bok varje kväll, så känns det i alla fall.Så idag tipsar jag om dessa böcker om du har lite äldre barn. Tio år och uppåt skulle jag säga.


Dom finns att köpa HÄR


  • Tips

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229