Det här med beslutÅh vilken härlig dag vi haft idag, om än väldigt seg. Sommaren kom på återbesök och inte mig emot, även om det ska bli lite mysigt med höst. Våra årstider är ju inte så dumma trots allt, även om vintern kan vara lite kortare.

Jag startade dagen med att åka och veckohandla, så skönt att ha det gjort och veta att veckans måltider finns hemma och man slipper fundera på den eviga frågan "vad ska vi äta?" Jag åkte även till bygghandeln och köpte lite virke till tonåringens rum.

Väl hemma så har jag rensat ogräs, planterat och bara tagit det lugnt, vilat, njutit av vädret. Precis som en ledighet ska vara.


Och ja ni ser rätt, vi har inget sofföverdrag. Jag ska köpa ett nytt, men kan inte bestämma vilken färg, material och stil vi ska ha. Så därför har det inte blivit av och överkastet får agera överdrag. Det fungerar ju bra det också.


Att vi satte in det här fönstret är nog bland det bästa vi gjort. Det blev så ljust och luftigt. Jag hade tur när jag fick tag i det, det skulle slängas, men jag frågade fint och fick det med mig hem.


Vi har sån tur med vårt hus, inga väggar är bärande, tummen upp på den.


Här inne la vi in ett furugolv som sedan har målats. Och det blev snyggt, men vita golv kräver sina städdagar, skratt.


Nähä, nu är det dags att ta tag i det sista fixet med väskor och kläder inför morgondagen. Och ta oss en liten kvällsfika.


Hoppas ni haft en mysig helg!

KRAM


Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så himla fin växt 🥰🌿🍂nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229