Att ta tag i det


Tonåringens rum just nu. Under ombyggnad och inte klart än.Hej!


Längesen sist. Jag vet. Men varken lusten eller orken till att blogga har funnits. Har liksom inte haft någon motivation till att göra något mer än att ta hand om barn och vardag. Men häromdagen så fick jag både lusten, motivationen och orken till att damma av kameran.

Och jag hoppas det håller i sig.


Vi har sakta men säkert tagit tag lite fix här hemma.

Saker som har hamnat på vänt. Det blir oftast så på sommaren. Då vill man ju vara ute och ta vara på dagarna på ett annat sätt.

Men så fort hösten närmar sig så kommer alltid lusten att vilja förändra. I vårt fall är det göra färdigt i tonåringens rum. Innan sommaren så berättade jag att vi skulle göra om i hans rum eftersom han önskade sig ett rum med japantema. Tonåringen ville ha ett sovrum, vardagsrum och en hall. Jaha, bara för den här mamman att börja planera.


Och jag knåpade då ihop ett moodboard. Som han gillade.Jag gjorde en enkel ritning för att se så allt skulle få plats. Vilket det kommer att göra.


Bilden högst upp visar hur rummet ser ut just nu. Ja en liten del av det iaf. Där plywooden sitter på väggen är den delen som "vardagsrummet" kommer att vara på. En vägg ska upp men inte hela vägen upp till taket, eftersom jag vill inte ta bort för mycket av det naturliga ljuset.

Det är ett väldigt roligt projekt tycker jag och jag hoppas han blir nöjd.
Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
hur gör du ritningen? 😊nouw.com/josefinelouise
linzoshouse
linzoshouse,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229