Hej mina fina läsare!!

Min vecka har varit fylld med en massa att göra. Jag har helt enkelt gjort annat än att blogga #sorry :o. Jag har för det första haft prov och läxor i många ämnen. Blöh. Sedan har jag varit på paradisbadet med min familj idag. Jag och min syster såg "Fast & Furious 7" på bio. Dock missade vi slutet eftersom vi blev tvungen att ta bussen hem.

Vi har under veckan haft besök av min moster. Ni som följt min gamla blogg vet kanske att jag var med när hennes hund var liten och sov över där väldigt mycket under sommaren (eftersom jag älskar hundar). Det var så kul att träffa hennes 2 hundar igen ( teddy & lillan). På bilden sitter Teddy och jag framför datorn och kollar de senaste statusarna ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello!♥

Kvällen spenderas framför skolböckerna för att jag har ett prov att göra imorgon som jag inte gjort. Historia är verkligen inte min starka sida. Jag hoppas jag får in all fakta om franska revolutionen eftersom jag har sett på många youtube videos, läst anteckningar och läst i min bok. Blöööh.

Grattis, du blev just övertäckt av pluggiosmn som är en väldigt smittsam sjukdom som man kan få av lärare. Även kallat "läxor" & om du fått en värre version av Pluggiosmn så kan du råkat få något som heter "Prov". 😲 (Hoppas du har ett bra sinne för humor 👌💩)

Ha de bra alla♥ Ses i nästa inlägg 👊😄 

Likes

Comments

Hej hej! ^^

Jag har inte så mycket ideér om vad jag ska göra på min blogg. Så jag tänkte skaffa en shoutout tävling! :) Jag brukar i vanliga fall nästan aldrig göra en shout-out tävling. Så det blir 3st vinnare högst. För att vara med måste ni göra stegen nedan.

Jag tycker att det är tråkigt att skriva "klar" i en kommentar och sedan lotta ut. Så jag tänkte köra "dröm lands tema". Skriv i ett inlägg på din blogg om det absolut drömställe som du har varit på/ vill fara till. Mer exakt står nedan.

1.Du måste äga en egen blogg för att vara med.

2. Skriv så tydligt om ditt drömställe som möjligt och varför :)

3. Skriv klar i detta inlägg när du skrivit inlägget på din blogg (KOM IHÅG ATT LÄNKA DIN BLOGG I KOMMENTAREN)

Pluspoäng:

+. Länka min blogg ngn stans i inlägget

+Bild

+Tipsa vänner

+Skriv ett intressant inlägg

Jag väljer ut de bästa enligt mig och lottar mellan dem.

​Lycka till!♥ :*

Likes

Comments

Hej hej sweeties♥

I helgen var jag och min familj på S&F megaloppis. Det fanns grejer som var begagnade och även saker som var sprillans ny.

Jag köpte en helt ny & oanvänd film för 5kr, dessutom var det en av mina favoritfilmer. Filmen heter Galdiator och är absolut värd att se för er som tål att se blod och action. Hur bra film som helst!!♥

Köpte även WoW (World of Warcraft) för 40kr. Hade dock aldrig spelat det och blev tvungen att testa när jag såg den på hyllan. Men jag har inte lyckats få igång det, utan de var något annat man skulle ladda ner efter att man installerat (Battle net) skivan. Så jag spelar på det nerladdade gratis upp till level 20. Så please hjälp om någon fattar hur man får igång skivan ^^ ♥

Vid kassan fanns dessa tugummi "Bubbalong" som är min barndom typ. Jag köpte dem nästan hela tiden och sedan försvann dem från ica. Men denna kostade 10kr och blev såklart tvungen att köpa den!!​

Likes

Comments

Hej hej💪

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat på sååå👉...👉.....👉 länge😝 Mitt påsklov har varit underbart!♥ Vi har varit väldigt mycket i vår enormt mysiga stuga. Jag har varit i princip sjuk (förkyld) hela påsken.. Blööh. Tröttnar ni aldrig på att höra om alla mina "sjukdomar", säger man så, eller kanske alla gånger jag är sjuk ;). Aja. Förkylningens försvinnande tajmade skolan bra. Jag är nu frisk och varit på min första skoldag efter påsklovet :D♥.

Bjuder på lite foton jag fotade i stugan 👌👇💙

Likes

Comments

Detta är en fråga jag fick en gång och jag hade egentligen inte något bra svar. Men jag har funderat på detta och kan till och börja med att säga, jag har inte slutat rida. Jag tog en paus, för att jag hade en stressig tid med läxor och prov, dessutom började jag dansa mer. Men det är såklart, många gånger tänker man på alla minnen och man vill för en stund börja igen. Men jag hade svårt att känna samma för ridningen, sedan Milly dog. Milly var "stall tanten" som jag även kallade min lilla bäbis. Jag red henne oftast på ridlektionerna, på helger och hyrde henne över sommaren. Men sommaren år 2014 blev hon halt. Och jag märkte det redan dagen innan eftersom vi red barbacka. Hon brukade komma till mig i hagen frivilligt de senaste 3 dagarna (hon brukade va dryg att hämta från hagen). När hon kom till mig frivilligt fick jag känslan att jag ville ha så här för alltid. Men dagen efter vi ridit barbacka, ville hon inte komma ut från hagen. När jag tillslut fick fast henne, bet hon mig i boxen och betedde sig konstigt. När jag lyfte på höger fram och skulle kratsa hovarna föll hon ihop, hon hamnade på knäna i boxen och jag rgeps av små panik. Vi försökte ringa folk som jobbade på ridskolan, men ingen svarade. Tillslut fick vi tag i ngn och jag hade gjort iordning vatten åt henne. Jag vägrade att sitta upp på henne utan jag sadlade av direkt. Det kändes inte rätt att hoppa upp än om vi inte visste vad som hänt. När jag fick reda på att hon inte skulle kunna ridas mer pga ålder trodde jag först att hon skulle bara få gå runt och filosofera i hagen. Ingen big deal för mig. Jag skulle sakna att få rida henne, men jag tänkte att jag kunde träffa henne ändå. Hon hade varit halt många gånger innan detta hände och jag hade ridit in henne igen. Men denna gång skulle hon avlivas för att hon skulle inte klara vintern. Jag,stallvärdinnor,elever och ridlärare var alla ledsna. Första veckan tog jag på mig skulden. Andra veckan grät jag varje natt. Tredje veckan var jag tyst och kunde inte fokusera på varken skolan eller ridningen. Tillslut började jag acceptera händelsen. Men jag kunde inte få samma känsla, jag hade tappat bort den största delen av lyckan. Och jag saknar den mycket. Men, jag har gått vidare, och vet inte om jag ska söka upp den i ridningen eller dansen.

Förlåt om detta var lite deppigt inlägg. Men det var så det var, och många har frågat. Men om jag säger såhär, vem vet, vi ksk ses i stallet igen? Kanske inte? Jag har tagit en paus :)

Bilden nedan togs dagen innan Milly avlivades,


Likes

Comments

Hej hej! :D

IDag följde jag med familjen och såg Paddington. Eftersom jag har 2 små syskon så såg vi en barn film. Men jag erkänner, filmen var värd att se!:D

Likes

Comments